Ahoj, nemel byste nekdo chut vyrazit v patek vecer na [cache]GC1AJ3R[/cache]?
Pocitam odjezd cca 18 z Proseka/Letnan…
Mozna bych se pridal, bude-li k tomu prostor.
Vedu v patrnosti vlakno a dam vedet.
Zatim se mi ozval jeden clovek, ktery by potreboval odjezd az cca 7 sterboholy. To znamena jeste 2-3 mista v aute, kdo driv rekne, ze urcite jede, ten vyhrava
Ale zas tak velky zajem necekam…
Mozna zmenis plan a posunes to treba na sobotu, viz vlakno Demoni noci [cache]GC21BDM[/cache]
I kdyz ja bych byl s pis pro sobotu na Demony a houbarskou treba ten patek ![]()
Misto v aute pro mne netreba, motorizovany jsem. Tak muzes obsadit plne volna mista u tebe.
Me jedna vynechana noc staci
Ale dik za tip, pridavam do bookmarku
Ahoj. Tak jak na to tak koukám, začíná mě to lákat čím dál víc. Mám ve své sbírce jen jednu nočku a tahle vypadá moc dobře. Takže, pokud bude místo, pojede se v pátek a bude někdo stát o mojí společnost, rád se přidám.
Ok, vitej na palube ![]()
Skvěle, budu se těšit. Jen asi vyrazím trochu dřív vlakem a porozhlídnu se po okolí jeste za svetla. Mám volno a asi bych to doma nevydržel. Kdyžtak počkám někde v Mnichovicích v nějaké hospůdce.
Číslo na mě: 737745776
Takze potrebujes misto na cestu zpet, rozumim tomu spravne?
Jo, jo, rád se svezu zpátky do Prahy. Kdoví, kdy skončíme.
Koukli jste na ten film ?? Dodává tomu štávu ![]()
Že by tady byly samý ženský?..
Logisticka: Odjezd 18:40 od metra Letnany - parkoviste K+R (je smerem na Kbely, pozor, NE P+R). Modry passat kombik s oranzovou jesterkou vzadu. Pokracujeme na Sterboholy, kde nabereme marek007 a pak po spojce na D1.
roco888: zensky ne, ale natvrdly urcite ;)))
Nechápu, já jen ,že k lovu téhle keše je ten film docela důležitej.
http://www.ulozto.cz/4902788/mrtvy-les100-2-wmv
Jde o jisté, byť drobné souvislosti.
kryspins family: pokud to spravne chapu
tak to byla narazka na hrubku v"Koukly jste na ten film ??"
Film jsem kdysi dal a dneska pro jistotu znovu
E-Ryc: Ok, vidím a červenám se :o
Dobrá tedy. Vyzvedněte mě buď u nádraží, třeba tady:N 49° 56.955, E 14° 40.715 je to dobrý (mám na mysli pivo), nebo mi zavolejte, až budete někde poblíž.
V kolik budete asi na miste, bo bych se pridal ![]()
Rekl bych tak trictvrte na osm