Nocni houbarska odysea - patek

Ahoj, nemel byste nekdo chut vyrazit v patek vecer na [cache]GC1AJ3R[/cache]?
Pocitam odjezd cca 18 z Proseka/Letnan…

Mozna bych se pridal, bude-li k tomu prostor.
Vedu v patrnosti vlakno a dam vedet.

Zatim se mi ozval jeden clovek, ktery by potreboval odjezd az cca 7 sterboholy. To znamena jeste 2-3 mista v aute, kdo driv rekne, ze urcite jede, ten vyhrava :wink: Ale zas tak velky zajem necekam…

Mozna zmenis plan a posunes to treba na sobotu, viz vlakno Demoni noci [cache]GC21BDM[/cache]
I kdyz ja bych byl s pis pro sobotu na Demony a houbarskou treba ten patek :slight_smile:

Misto v aute pro mne netreba, motorizovany jsem. Tak muzes obsadit plne volna mista u tebe.

Me jedna vynechana noc staci :wink: Ale dik za tip, pridavam do bookmarku

Ahoj. Tak jak na to tak koukám, začíná mě to lákat čím dál víc. Mám ve své sbírce jen jednu nočku a tahle vypadá moc dobře. Takže, pokud bude místo, pojede se v pátek a bude někdo stát o mojí společnost, rád se přidám.

Ok, vitej na palube :wink:

Skvěle, budu se těšit. Jen asi vyrazím trochu dřív vlakem a porozhlídnu se po okolí jeste za svetla. Mám volno a asi bych to doma nevydržel. Kdyžtak počkám někde v Mnichovicích v nějaké hospůdce.
Číslo na mě: 737745776

Takze potrebujes misto na cestu zpet, rozumim tomu spravne?

Jo, jo, rád se svezu zpátky do Prahy. Kdoví, kdy skončíme.

Koukli jste na ten film ?? Dodává tomu štávu :slight_smile:

Že by tady byly samý ženský?..

Logisticka: Odjezd 18:40 od metra Letnany - parkoviste K+R (je smerem na Kbely, pozor, NE P+R). Modry passat kombik s oranzovou jesterkou vzadu. Pokracujeme na Sterboholy, kde nabereme marek007 a pak po spojce na D1.

roco888: zensky ne, ale natvrdly urcite ;)))

Nechápu, já jen ,že k lovu téhle keše je ten film docela důležitej.
http://www.ulozto.cz/4902788/mrtvy-les100-2-wmv
Jde o jisté, byť drobné souvislosti.

kryspins family: pokud to spravne chapu :wink: tak to byla narazka na hrubku v"Koukly jste na ten film ??"
Film jsem kdysi dal a dneska pro jistotu znovu

E-Ryc: Ok, vidím a červenám se :o

Dobrá tedy. Vyzvedněte mě buď u nádraží, třeba tady:N 49° 56.955, E 14° 40.715 je to dobrý (mám na mysli pivo), nebo mi zavolejte, až budete někde poblíž.

V kolik budete asi na miste, bo bych se pridal :slight_smile:

Rekl bych tak trictvrte na osm