Ahoj, nasel by se nekdo na spolecnej popracovni odlov kesky Nocni Mura? Den zalezi na domluve.
zajtra?
Docela bych sel, coz muzeme spojit s domlouvanou vymenou. Jsem taky pro zitrek. V takovych 17.00 uz je tma jako v ranci…
Ahoj vsichni, sli bychom s vami, ale nestihame to na 17:00. Idealne v 18:00, nebo za spechu v 17:30. Holt vydelavat se nekdy musi. Prosiiiim pockaaaate? Hmmm, asi ne, uz to nikdo cist dneska asi nebude ![]()
Ja bych sel zitra, tj. 11.12 okolo 5,6 vecer.. tma uz je…
Dejte prosím věfět, kdy půjdete na tel 602 278 779, jel bych rovnou z práce, ale na 17, tam fakt bejt nestihnu, Já 17:30 11.12.,
Dík
Proč to jdete lovit v davu? To se bojíte můry? To se teda bojte, protože je hrůzná :p.
To přece nenmůže být ono ;). My to šli jako rodinný odlov a to je tak ideální počet, aby se jednotlivci podíleli na řešení jednotlivých etap.
To LiborH:
5 lidi snad neni takovy dav,ne?:o predpokladam, ze Tvuj rodinny tym ma prinejmensim tri cleny, tak to je jenom o dva vic…![]()
to je jednoduche - 1 ponesie GPS, druhy baterku, treti zasoby, stvrty a piaty bude odhanat nocne mury, a okrem toho je to potom idealny pocet na afterparty ![]()
Navrhujem teda zraz o 17.30 na prvych suradniciach.
Souhlasim s casem a mistem, co se tyka dilcich ukolu, mohl bys Samane pouzit nejake zaklinadlo uz dopredu, ne?:), predpokladam, ze GPSku nepotrebujes (s ni se blbe odhani mury :p)B)
Toz odpoledne…
mas v logistice velkou trhlinu, samane. chybi ti tam sesty, ktery tu gps a celovku zapne. a sedmy nosic rumu (pokud tedy rum neni obsahem zasob) - uz je zima. jeste osma maserka - prece jen je to multina a unavene svaly potrebuji masaz. no a samozrejme devaty, ktery na konci gps a hlavne celovku vypne, aby ten druhy nejel domu v mhd jako blazen. v pripade, ze druhy pojede domu autem, je devaty stejne potreba, aby druhy neoslnoval v aute ridice (v pripade, ze druhy je zaroven ridic - sam sebe) ![]()
samozrejme ze rum je obsahom zasob, co myslis, ze su zasoby? B)
Tady je vidět profesionální příprava - vrcholový realizační tým dovedený do posledních podrobností :D:D:D
Koukam, ze jsem udelal chybu a vecer jsme se nekouknul na zalozene tema
a tak jsem si nevzal poradny boty ![]()
No ja bych videl na 18 hodinu, abych si stihnul zajit dom pro poradny boty ![]()
Ale jeste, ze tu nemam sefika, takze muzu z prace driv ![]()
tak po tel. hovoru z Samanem, potvrzeno 17:30.
Holt boty dostanou zabrat
Jeste ze nosim celovku ted pravidelne sebou ;))
to numira: jaky mas kdyztak cislo, aby jsme se tam kdyztak nenahaneli? bohuzel cwg sebou nebudu na vymenu mit ![]()
ja 603402303
S konečnou platností hlásím, že nedorazíme…díky pracovním povinnostem to bohužel nestíháme ani na 17:30 ![]()
Odloveno sice mam, ale na afterparty bych zasel :D.
zajdi, telefon mas ![]()
Koukám, že jsem prošvihla možnost odlovit tenhle rest a jak jsem četla pánové vaše logy, sama bych tam asi teď už nešla. No zkusím sehnat někoho, kdo ji ještě nemá ;).
Někdy po vánocích bychom se přidali ![]()