můžeš nějak poradit, v podstatě mi vůbec nechodí do mailu žádná oznámení o nových příspěvcích. Mám nastaveno u řady témat “Hlídané”, ale nechodí nic. Na začátku to tak nějak občas neúplně chodilo, pak 11.5. (asi po nějakém novém nastavení) se najednou vše rozběhlo, dostal jsem průběžně okolo stovky notifikací, 20.5. poslední notifikace a od té doby nic. Mám pocit, že už si na to pár lidí tak nějak mimochodem stěžovalo.
Můžu mít někde něco globálně špatně nastavené, ale nenašel jsem co.
vitej do klubu. mam to same chovani. nechodilo, pak obcas prislo, pokud byla reakce primo na muj koment, a pak zase nic. a to jsem uz zmenil na nejvyssi uroven hlidani.
jedna vec co me napada, ze smtp server je na black listu. treba typicky na moji domene smtp server od hostingu se nelibi obcas m365, takze mi chodi errror notifikace o nedoruceni. na emaily s domenou napr. outlook.com apod.
a aby to sezral google a nektere forwardy napr. na tmobile, tak krom SPF, DKIM jsem musel nakonfigurovat i DMARC.
Aha, dobrý nápad, SPAM filtry na mx recordu DNS by mohly být příčinou. Jenomže to neopravím. No, respektive, protože používám asi 5 (bohužel výlučně sociálních) mail serverů (nemám vlastní SMTP) a z nich si to forwarduju, můžu zkusit, jestli to na některý z nich nebude mírnější. NO a nebo si zřídit vlastní SMPT s vlastní doménou, kde bych si mohl MX záznamy a další dělat podle svého, ale to je spojený se spoustou práce a je to pro útočníky lahůdka, není to pro mne asi reálné.