Nouzovy vychod / Emergency exit

Zdravim,

vcera tj. 20.8.2010 nam spolecnost DIAMO na zadost Ministerstva zivotniho prostredi zazdila vchod do stoly ve ktere se nachazela nase cache. Uvnitr cache zustalo vsechno vybaveni vcetne dvou TB. Majitele TB jsme jiz o tomto problemu informovaly. Mriz u vchodu je zavarena a tudiz zde neni moznost jakehokoliv pristupu do techto prostor.

Myslite ze by jsme meli na pamatku nasi cache vybudovat novou vzpominkovou pobliz zazdeneho vchodu ?

Ps.: toto je asi jedina cache ktera nas vsechny prezije a zustane tu jako pamatka na geocaching pro budouci generace :smiley:

úžasny… zazdila… a netopýři se mohou jít klouzat…

jsem jeden z těch co cache odlovili, uvnitř štoly to evidentně občas žilo a párečky si tam dávaly dostaveníčko nejspíše…

opravdu mi ale hlava nebere, proč to zazdili a nedali tam např mříže, aby netopýři mohli v klidu zimovat

Koukam, ze kdo zavaha… no. :frowning:

Je tam mriz, viz foto v galerii kesky a prvni prispevek. Jen je vecna skoda, ze se tam neni mozne normalne dostat, bohuzel posledni dobou takhle konci hodne podzemnich prostor :frowning:

Ja bych jen posunul původní koordináty a udělal novou schránku :wink: v lsitingu bych pak na tuto událost poukázal :wink:

stejne je divne ze tam nedaly aspon zamek aby se tam dalo dostat napr. pri scitani nebo sledovani druhu netopyru zijicich v dane lokalite.

Ahoj. Koukl jsme na vaše fotky. Je tam na nich vidět,že to ovírat jde.
Zámek pravděpodobně visací je pověšen z vnitřní strany. Tak je chráněn proti vylomení a poškození. Ovšem na osud krabky to nemá vliv. Je jí škoda. Chtěl jsem ji v září odlovit a utřel jsem. Kdo zaváha
ten…

Ahoj,

bohuzel kus zeleza ktery je z predni strany pred mistem ve kterem by kazdy ocekaval zamek {zadni strana} je napevno privaren ke konstrukci z obou stran. Zadny zamek zde neni.

Sorry, vyvedl jsi mne z omylu. Domníval jsem se,že je to provedeno
jako většina mříží u nepřístupných jeskyněk a jeskyní u nás v Krasu.
Zase se potvrdilo,že domnívat se zanamená ho..o vědět.
Ale myslím,že by bylo nebylo špatné tak jak tu už někdo radil. Posunout o kousek souřadnice a dát tam krabku novou. Co vy na to?

Hlasuju za založení vzpomínkové keše.
Ale pod novým waypointem.
To hlavně z důvodu, že půjde o úplně jinou kešku.
A třeba za 20 let mříž zmizí a původní keš se jen odarchivuje.

Doporucuju vzpominkovou kes s plaketou a do listingu dat "#1 nejnavstevovanejsi podzemni kes na svete" :stuck_out_tongue:

tož já myslím, že není třeba věšet hlavu, víme, jak takovéto štoly dopadají… za pár měsíců nějaký chytrák to zničí a bude to opět přístupné :slight_smile:

Původní listing archivovat a v zápětí spustit nový listing téhož. Natěšení FTF hunteři se už o tu mříž postarají ]:smiley:
P.S. abych to uz podruhy nemusel slozite hledat [cache]GC27E06[/cache]

Bo kdo moc hledá, moc se dozví : http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=7c9bf385-b8ef-4b79-81e3-3ea7f284c657 :o

Dříve či později se tam někdo vláme, a nemusí to být nutně kačerstvo.
Každopádně kešky je škoda, zvláště takto oblíbené a navíc když tam jsou TBčka.
Ale nezoufal bych, třeba se povede někdy kešku vysvobodit.
Držím palce!

Tak se zda ze Kohoutkovic z cache nastesti jeste stihli aspon jeden TB zachranit.

Mohl bys nejdříve přečíst CELÝ text a pak reagovat?

"Mriz u vchodu je zavarena"

v klidu… prvně jsem četl to tu na foru, kde je napsané "zazděno"

Zkusil bych chvili nechat disable, jestli se tam za mesic dva nekdo z mistni mladeze nevlame a pak kdyztak honem presunout ven.

dostal jsem výborný nápad :wink:

na mříž dát číselný zámek a udělat z toho mysterku :wink:

Nechal bych to jak to je jen bych dal T5 - pomucky nutne.