Jak na to tak koukám, stal jsem se ownerem této inkriminované keše, tudíž si dovolím vložit několik nicotných poznámek :D.
Především bych chtěl poznamenat něco, na co se maličko v tisíckrát probraných větách typu "ať si loví každý co chce", zapomíná. GC je přece také o navazování nových kontaktů a přátelství. Ne náhodou se se všemi, kdo se dostali do vyššího levelu série znám osobně, s některými se i přátelím a navštěvujeme se. Myslím si, že to není určitě málo a vůbec nejde o to, že je to jen, já nevím, patnáct kačerů! Proto se přece konají i eventy. A to je kámen úrazu. I kdybych chtěl, o čem si mohu povídat např. s Tiskařem? To přece nemůže skončit jinak než rozepří. Myslím, že jsem tolerantní a nebráním se ničemu, co není proti pravidlům, kdežto on, nebo jsou, podle jistých reakcí, i tací, kteří bez jakékoli znalosti čehokoli dokáží oponovat pouze tím, že (nebudu doslova komentovat) "je to píčovina", "je to pro úchyly", "je to pro ty, co se v práci flákají a nemají do čeho píchnout", "honí si svoje ego", "mají na to prachy a pak se předvádějí"…
Lidičky, to snad ne!!! To může napsat opravdu jen závistivec nebo osoba naprosto netolerantní!
Už jen z mého pohledu: 25 let pracuji fyzicky, protože, ač bych mohl, nechci buzerovat lidi, takže do šuplíku nemakačenků mě asi nikdo nezařadí. Z věcí, které jsem k založení této série použil patří: ruce, tělo, nohy, výjimečně hlava, pracovní sedák, patnáct let staré lano padesátka (snad to nečte majkeld, ten by mi dal :D), osma, expreska a asi tři karáble. Celková hodnota vč. mé zchátralé schránky tudíž činí téměř 0, čili nejde o žádné tisíce…
Nikdy jsem (mimo FTF :D) neměl problém komukoli pradit se šiframi, pokud jsem někdy na někoho zapomněl, klidně se ozvěte!
Už jsem toho nakvákal dost, chci jen ještě jednou, stejně jako na GC.com upozornit, že keše např. 1/1 a 5/5 jsou si zcela rovny a pokud je Groundspeak (např. ty 5/5) podporuje, prosím, vulgárně nekomentujte, dejte do ignore listu (PM), přejděte s nadhledem atp., ale nekažte hru těm, kdo mají něco adrenalinovějšího rádi a třebas mají i buňky, tj. hlavu na něco jiného než třeba ostatní! Poté nebude na co reagovat a fórum zůstane volné pro důležitější věci. Nezapomeňte, keší je fůra, tak proč si kazit náladu, ne? :D:D:D
Děkuji za pozornost!!!