Nova stupnice hodnoceni by Tiskar94

Vazeni pratele,

nase chodici encyklopedie z Jablonce se opet projevila a vymyslela novou stupnici hodnoceni kesi. Viz tento jeho log: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=3c2f9451-5900-420c-8f1d-0f538a2b9f57

Vhodne jest si precist i nasledujici reakce na kesi [cache]GC2KVV0[/cache].

Nechť flame begin…

nojo blbecek se opet projevil :slight_smile:

Jen nepochopil zadání. To se neluští, to se brutí :-)))

Odjakživa platí, mlčeti zlato, mluviti stříbro. Ale chápu, že Tiskařovi ujely nervy, další keš jen pro pár extrémních úchylů, kteří nemaj v práci do čeho píchnout, tak přes den luští šifry a odpoledne (narozdíl od těch ostatních, co mezitím dělají tradiční, klasický geocaching a marně se snaží najít ty krabky na hezkých, zajímavých místech, kam se dá třeba dojet i s kočárkem, na odlov stačí trocha důvtipu a nikoliv hrubá síla a vybavení a rozpočet za tisíce…) si tito experti odlovem těchto krabic zvyšují pouze své ego.

bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo k pláči

IMHO je k pláči, když někdo nedokáže ignorovat jednořádkový log který trochu expresivně vyjadřuje názor autora na cache, a musí to prostě začít rozmazávat a všude vykřikovat jaký je autor logu ubožák … :frowning:

Zcela upřímně, kdybych měl takhle vyvádět pokaždé když se dozvím že nějaký můj nápad je pěkná pi*ovina, tak nevím co jiného bych pak ještě stíhal :).

Já ty píčoviny rovnou leju do wtf bookmarku. A zatím mě nikdo po fórech netáh’. :))

Co je moc, je proste moc.

Tento chlapec doposud ukazal jen to, ze umi byt arogantni a vulgarni, a jeho pociny na poli geocachingu jsou vice nez ubohe.

A kdo zde bude mluvit o zajimavych mistech, ktere maji krabicky lidem ukazat, a ze toto nema s gc nic spolecneho, tak je videt, ze neokusil zadnou z kesi tohoto(Dachmh) autora a jen hypoteticky plka.

Asi jsi měl opravdu mlčet tajemný neznámý. Pokud jsou podle tebe všichni kdo odlovili skvělou sérii Karal Maye automaticky extrémní úchylové, tak v tom případě patřím do této skupiny i já a upřímně se za to nestydím.

To že na něco nemám ještě neznamená, že to musím automaticky odsoudit, nicméně to je těžké někteým lidem vysvětlovat. Z tvého komenáře odkapává vztek a závist… vždyť je to jen hra.

Jak na to tak koukám, stal jsem se ownerem této inkriminované keše, tudíž si dovolím vložit několik nicotných poznámek :D.
Především bych chtěl poznamenat něco, na co se maličko v tisíckrát probraných větách typu "ať si loví každý co chce", zapomíná. GC je přece také o navazování nových kontaktů a přátelství. Ne náhodou se se všemi, kdo se dostali do vyššího levelu série znám osobně, s některými se i přátelím a navštěvujeme se. Myslím si, že to není určitě málo a vůbec nejde o to, že je to jen, já nevím, patnáct kačerů! Proto se přece konají i eventy. A to je kámen úrazu. I kdybych chtěl, o čem si mohu povídat např. s Tiskařem? To přece nemůže skončit jinak než rozepří. Myslím, že jsem tolerantní a nebráním se ničemu, co není proti pravidlům, kdežto on, nebo jsou, podle jistých reakcí, i tací, kteří bez jakékoli znalosti čehokoli dokáží oponovat pouze tím, že (nebudu doslova komentovat) "je to píčovina", "je to pro úchyly", "je to pro ty, co se v práci flákají a nemají do čeho píchnout", "honí si svoje ego", "mají na to prachy a pak se předvádějí"…
Lidičky, to snad ne!!! To může napsat opravdu jen závistivec nebo osoba naprosto netolerantní!
Už jen z mého pohledu: 25 let pracuji fyzicky, protože, ač bych mohl, nechci buzerovat lidi, takže do šuplíku nemakačenků mě asi nikdo nezařadí. Z věcí, které jsem k založení této série použil patří: ruce, tělo, nohy, výjimečně hlava, pracovní sedák, patnáct let staré lano padesátka (snad to nečte majkeld, ten by mi dal :D), osma, expreska a asi tři karáble. Celková hodnota vč. mé zchátralé schránky tudíž činí téměř 0, čili nejde o žádné tisíce…
Nikdy jsem (mimo FTF :D) neměl problém komukoli pradit se šiframi, pokud jsem někdy na někoho zapomněl, klidně se ozvěte!
Už jsem toho nakvákal dost, chci jen ještě jednou, stejně jako na GC.com upozornit, že keše např. 1/1 a 5/5 jsou si zcela rovny a pokud je Groundspeak (např. ty 5/5) podporuje, prosím, vulgárně nekomentujte, dejte do ignore listu (PM), přejděte s nadhledem atp., ale nekažte hru těm, kdo mají něco adrenalinovějšího rádi a třebas mají i buňky, tj. hlavu na něco jiného než třeba ostatní! Poté nebude na co reagovat a fórum zůstane volné pro důležitější věci. Nezapomeňte, keší je fůra, tak proč si kazit náladu, ne? :D:D:D
Děkuji za pozornost!!!

Neodjizdet na tyden Sumavu tak se na ni vrhnu, vidina flashky se zajimavymi fotkami je lakava (smazani ci format neni zadny problem) :slight_smile: Tak snad vydrzi ;)B)

Nevím jak ty, ale já jsem se ještě nikdy nesetkal s kačerem, a že jsem jich pár potkal, kteří by byli vyloženě nepřátelští, nadávali na kešku, na ownera a podobně. Přijde mi, že jsou to takoví ti internetoví hrdinové, kteří ale v real life mohou být naprosto normální a když se jim něco nelíbí, tak v životě mlčí. Málokdo má na to, aby se začal hádat s cizím člověkem a do očí mu řekl, že je jeho cache na …

Já bych takové exoty jako tiskař apod. vůbec neřešil, když na keš nemám, tak ji nelovím. A jen jedna malá poznámka - malou návštěvnost mají i některé tradičky a to nemají ani terén 5, stačí aby byly dále od civilizace a možnosti pohodlného dojezdu a mimo turistické značky - splnění těchto dvou podmínek návštěvnost spolehlivě sníží:p

Ano, a proto na netu krici. Opravdu hrdinove, jen co je pravda.

Hlavni problem je v tom, ze tento chudacek vubec nevi, o cem dana kes, resp. serie je, ale v maximalni mozne mire ji hodnoti.

Pokud by ji odlovil a pak rekl, ze nestoji za nic, tak nikomu se z nej zle delat nebude.

Nemám rád šifry

Tak tak, takoví tu bohužel vždycky byli a asi i vždycky budou. Hodit do pomyslného ignorelistu a neřešit.:slight_smile:
Měřítkem kvality a dokonce ani oblíbenosti cache určitě není návštěvnost.

Na mysterky jsem tupý, na lození po stromech a skalách gramlavý, takže vím, že 5/5 keše jsou pro mně do konce života tabu a lovit je ani nezkouším. I přesto mám velkou většinu z nich na speciálním bukmarku, ze kterého si nechávám posílat logy a čtu si, co ostatní prožili a tiše jim závidím. A obdivuji ownery za tu úžasnou invenci a co dokázali ostatním předhodit na hraní. Za sebe nevidím jediný důvod hanit něco, co přináší lidem radost (a modřiny a nevyspání a bolehlav a tak ;)). Takže držím palce všem ownerům, kteří to chystají a dále lovcům závidím :slight_smile:

On tedy i Tiskar94 je naživo relativně normální.

Doufám, že jednou z té puberty vyroste do něčeho normálnějšího, protože na netu je občas (skoro furt) dost nesnesitelný a zadělal si tím na obstojnou popularitu, jen nevím, jestli tu správnou :frowning:

Ne, že bych Tiskaře hodlal nějak obhajovat, ale Tvoje komunikace vůči němu je taky hvězdná. Když si chceš hrát na morální autoritu, tak se tak taky chovej.

Tím hůř :@