Nováček

Zdravím všechny.Právě jsem se registroval a chystáme se na 1.cache. Chtěl jsem se zeptat hned na začátek, ať nedělám něco špatně:Když najdu cache tak ji na netu zaloguju tak, že si ji najdu a dám vpravo “log your visit” a tím to hasne? Četl jsem v nějakém příspěvku, že se dotyčný bál o uznání…V čem to spočívá? A druhý dotaz:Geocaching.cz se používá asi jen pro fórum, ale jinak hlavně com ne? Jestli jsem to napsal do špatné sekce, tak se omlouvám.Dík moc

Predne vitej mezi stejne postizenymi, jinak te odkazu vlevo nahore je odkaz WIKI - tam najdes vsechno potrebne, specielne i tve dotazy - jinak zkracene ano loguje se tak jak pises a ceske stranky jsou vlastne “jen komunitni” zkratka zde nic nezalogujes, ale dozvis se tu spoustu novinek ohledne software, obnovy zachrany kesi atd :smiley:

Ano www.geocaching.cz je vlastně jenom forum. I když tu najdeš i odkazy na užitečné stránky, napříklat skrýšotlač.

Až najdeš keš, zapíšeš se v ní do logblogu, pak můžeš něco vyměnit. Když najdeš geocoin (putovní mince) nebo travelbuka (putovní předmět) Můžeš ho vzít a přenést do další keše, dle jeho cíle (bývá to napsáno na přivěšené kartičce),  nebo je můžeš jen objevit (diskover) to si opíšeš jeho číslo a necháš ho v krabičce.

Doma pak zaloguješ nález keš a případné putovní předměty na www.geocaching.com .

K tomu že tě nebude nález uznán může dojít jen v případě, že nesplníš podmínky logu. Podmínky jsou různé a jsou popsány v listingu u keše na internetu.

Ve svých statistikách pak uvidíš kolik čeho jsi našel. 

Hodně štěstí při hledání  přeje Láďa [Y]

Ano www.geocaching.cz je vlastně jenom forum. I když tu najdeš i odkazy na užitečné stránky, napříklat skrýšotlač.

Až najdeš keš, zapíšeš se v ní do logblogu, pak můžeš něco vyměnit. Když najdeš geocoin (putovní mince) nebo travelbuka (putovní předmět) Můžeš ho vzít a přenést do další keše, dle jeho cíle (bývá to napsáno na přivěšené kartičce),  nebo je můžeš jen objevit (diskover) to si opíšeš jeho číslo a necháš ho v krabičce.

Doma pak zaloguješ nález keš a případné putovní předměty na www.geocaching.com .

K tomu že tě nebude nález uznán může dojít jen v případě, že nesplníš podmínky logu. Podmínky jsou různé a jsou popsány v listingu u keše na internetu.

Ve svých statistikách pak uvidíš kolik čeho jsi našel. 

Hodně štěstí při hledání  přeje Láďa [Y]