Zdravím po aktualizaci stránek geocaching.com někam zmizela funkce nové kešky v kraji, je tam ještě někde? Popřípadě prosíme o radu kde ji hledat. Díky.
Ano, jsem PM, ale i na účtu BM je to stejné… Pokud jdu na http://www.geocaching.com/my/, tak vpravo v nabídce vidím tohle: List newest in Liberecky kraj. Obrázek je z profilu BM.
Ještě co mne napadá je, že nemáš nastavený kraj v tvém profilu.
Jo, to je ten problém, díky tomuto vláknu jsem si toho všiml i u sebe a opravil (i když tohle nepoužívám, jsem na pomezí tří krajů). Se změnou může být malý divný problém: roletka pro kraje "State/Province" mi nic nenabízela. Nastavil jsem si nad tím USA a nabízela státy USA. Vrátil jsem zpět Czech R. a zas nic nenabízela. Vybíral jsem Cz.R. z nabídky nad čarou (kde mám ještě US, Canada, UK a Germany). Teprve když jsem vybral Cz.R. dole z nabídky všech zemí světa, začalo to nabízet i kraje. Tak ať se s tím někdo zbytečně netrápí…
Výborně! To mi chybělo, jen mě to nenapadlo hledat ve stránce s mým účtem. Na geocaching.sk je přímo odkaz na nejnovější slovenské kešky, na CZ není. Ale tohle je lepší. Kdyby tam šlo ještě např. Nejnovější v okruhu 20km, bylo by to ještě lepší, ale i takhle mi to přehled dá.
Jestli myslíš ten odkaz: "list newest in…", tak já to vyřešil tak, že jsem si dal do záložek Karlovarský (Geocaching) a Plzeňský: id = 281. Takže stačí měnit id okolo těchto hodnot a najdeš tam všechny kraje.