Ty smajlíky k hlasování určeny nejsou… jsou to prostě smajlíky. Nejde vyjádřit odpor k návrhu jinak než, že napíšete komentář. Naopak podpořit nějakou myšlenku jde snadno kliknutím na hvězdičku v seznamu nápadů ("ideas") nebo problémů ("problems"), příp. přímo na stránce daného nápadu pomocí "I like this idea!", u problémů se to akorát jmenuje "I have this problem too!".
Svého času existovaly (a možná ještě existují) takové servery jako navicaching.com nebo terracache.com a na jednom z nich se vedla statistika ne podle nálezů ale počítaly se jakési body právě podle obtížnosti nalezených cachí. Tenhle systém se mi vyloženě líbil.
A dalsi vec, ktera by se mi hodne libila jako zlepseni, kdyby zjednodusili zadavani notifikaci, aby pro kazdy typ kese nemusel clovek zadavat jednu extra notifikaci
No problem neni ani honba za body, jako prehled o tom, jaky kacer ti treba loguje DNF. Co si budeme rikat, DNF na tezke kesi od nekoho kdo ma par tisic nalezu asi uz na nejaky problem ukazuje (samozrejme ne vzdy), zatimco DNF od nekoho s 10 nalezy bych moc neresil.
Taky to samozrejme pomaha ostatnim kacerum, kdyz vidi na kesi jako posledni log DNF, jestli to maji zkusit nebo ne.
Tak já bych se vnutil se svým nápadem keší na dobu určitou - tedy legalizací a softwarovou podporou pro něco jako byla kdysi pražská [cache]GCZCFT[/cache] S.O.S. Tribute.
Nestyďte se a klikejte na I like this idea (je to zadarmo)
Take jeste jednou repostnu, co tu probublalo pred 2 dny:
Pokud na gc.com postradate moznost smazat na vasi kesi nektere nevhodne fotky uploadovane nalezcem k jeho logu, zkuste pro zavedeni takove funkce hlasovat zde:
Jo, občas by se tahle možnost hodila. Byl bych ale pro asi jenom v případě, že by se smazání fotky u logu neprojevilo v galerii fotek v profilu.
Mimochodem, argumentaci ohledně may a must na stránce s hlasováním moc nepobírám.
alkes: to je jednoche, proste Geodaxx se chce pasovat do role cenzora, co si bude sam vybirat, jestli fotku necha nebo smaze i presto, ze v kazdem listingu je jasne viditelne varovani pro vsechny, ze v lozich mohou byt uvedeny spojlery
Já jsem proti znovuzavedení. Mohlo by vzniknou pár moc dobrých keší, to samozřejmě ano, ale s tím, jakým tempem u nás doma i klasické keše rostou, bych další typ nezaváděl (neobnovoval).
Virtuálky se nemusely týkat geologie apod. a nebyly schvalovány speciálními reviewery GSA (Geological Society of America)… což už teda několik měsíců neplatí ani u Earthkeší.