Je zajimave sledovat, kolik napadu se vyrojilo v tom novem Feedback foru. Jeste zajimavejsi je videt, o kterem napadu zacina uvazovat i groundspeak. Jednim z nich je opetovna moznost zakladani virtualnich kesi, momentalne nejzadanejsi napad.
Podle me by to nebylo asi nejstastnejsi.
Jak se na to divate vy? virtualky znova ano ci ne?
Prosim zbytecne neflejmovat a nehadat se, dekuji. ;)
To že to mezi lidmi vítězí, ještě neznamená, že by o tom slavný Groundspeak uvažoval. Virtuálním krabičkám věnoval jistě úspěšný celý další portál.
Mimochodem, co na tom, že nám lhali, že důvodem je požadavek o zachování pouze fyzických krabek na portále gc.com, když po čase nám sem naservírujou jinou vrituálku v podobě earthcache, která ovšem může být při troše snahy taky na každým rohu…
Ne že by mi přišlo rozumné obnovovat to ve staré podobě, nicméně, mnohé typy tehdejších keší byly vážně vydařené (třeba lacationless cache, nebo webcam).
Mnohdy jsou místa, kam by regulárka, když tak sleduju práci a následky po některých hledačích, vlastně ani raději neměla přijít.
S temi starymi virtualkami moc zkusenosti nemam (odloveny jen ty 2 v praze), ale ja bych byl pro. Ikdyz ty novy by byly zamereny jen na historicka mista (jestli jsem si to vylozil spravne) a logovalo by se podobne jako earthkesky. Ne ze by byla geologie primo nuda , ale historie me oslovuje vice, takze u me by to asi slavilo uspech.
Virtualky v puvodni podobe by se mi asi moc nelibyly, i kdyz co by clovek neudelal pro ikonku. Ale pokud by byly nejake nove, treba se zminenou vazbou na historii, tak beru vsemi deseti.
I dalsi veci na kterymi Company uvazuje jsou zajimave:
5 Star Cache Rating for Finders - konecne nejake oficialni hodnoceni
Challenge Icon - kesky s podminkama, idealni pro bonusovky
Create a "Nano" Cache Size Option - zde tezko rict, u nekterych kesi je dobre, ze clovek nevi dopredu ze hleda nano, nekde by to zase bylo vice nez vhodne
No popravdě nevím co si o tom myslet. Líbí se mi jakýsi názor, že jen na skutečně historických místech. Zřejmě američan, podle mě tam moc těch opravdu historických míst nemají. Ale na Evropu se to moc nehodí, tady je historickej každej druhej barák v centru každýho města.
Asi bych je umožnila jen uvnitř budov, které jsou normálně veřejnosti přístupné. Venku se vždycky najde místo na krabičku. A podobně přísné podmínky na informace jako u earth.
Virtuálky? Děkuji, nechci.
Nevím jak vy, ale mě na geocachingu nejvíc baví právě ten kontakt s fyzickou schránkou, kdy jí hledám, otevírám, zapisuji se do logbooku,…
Virtuálka, to je jen bod do statistiky, nic víc. Stejně jako earth keše mimochodem.
bože člověče… ! psal snad někde že navštívení místa nestojí za to? ne psal jen:
(mimochodem plný souhlas, ale každý může mít jiné priority), tudíž to dle mě znamená pouze to že pro mnohé je na geocachingu nejpřitažlivější právě to nalezení fyzické schránky (ale samozřejmě proti gustu žádný diskutát ) …
Ale k věci. Že pro nějakou "věc" hlasovalo nejvíc kačerů ještě neznamená že by jich mnohem více nebylo proti a naopak když pro nějakou hlasuje "pouze" xxx, tak to ještě neznamená že by se našel vůbec někdo kdo by byl proti …
…tudíž by bylo asi nejvhodnější a snad i záslužné zavést téma i pro "tlačítko" na "hlasování proti"
Pokud bych měl mluvit za sebe, tak bych byl proti návratu virtuálek. Jednak je to něco úplně jiného, druhak se virtuálky dávno provozují jako waymarking. Navíc přijít někam a vyfotit se tam je mnohem snadnější než tam najít nějakou škatuli ale bod je za to stejný.
Ano, to je pomerne zajimava pripominka, kterou bych rozhodne podporil. Kdyz uz se rozlisuje, kolik lidi hlasuje PRO, tak by stejne tak mela byt moznost volby PROTI.
Tlačítko "proti" odmítají - z důvodu že to neumožňuje použité prostředí "Get Satisfaction". Ty smajlíky se dají napsat v komentářích, ale nejsou moc viditelné navenek.
Rozhodně by ale bylo vhodné podpořit vlákna ohledně podpory multijazyčnosti listingů a pro přechod na Unicode.