Novoroční výstup na Ještěd 2012 z Prahy

Tak to asi taky pujdu ikdyz tusim, ze to bude do kopce. Nebo bych vam mohl zapujcit jedno vypecene TB aby jste ho vzali nahoru ;)B)

No nekecej,ty půjdeš na Ještěď?Odpůrce většího stoupání jak 1%?
Tak to budeš frajer :wink:

Nejaka nova metoda tetovani?? B):smiley:

A aby to nebylo tak moc offtopic, tak my bohužel letos nemůžeme, snad to vyjde příští rok…

A ted jste to vykecali, ja uz myslel ze me vynesou nahoru :slight_smile:

Musíme si pomáhat :wink: Nebo mám ten příspěvek smazat? :smiley:

Fajn, zítra se k Vám přidám a také si jedno sedadélko rezervuji.. :slight_smile:

Také se tedy přidávám a sedadlo již mám rezervováno, tuším, že nedaleko vás B)

Tak bezva:) Nejspíš na sobě budeme mít i nějaký ten geoartefakt, takže budeme i poznatelní:)

někdo mi tu zabral moje vyhlídnuté sedadlo… :slight_smile:

To víš, kolibřík asi hbitě mával křidélky:D Jinak se holt nějak seskupíme,přinejhorším bude fungovat v buse tichá pošta:D

taky bych to tipoval na toho prevíta kolibříka…:smiley:

Přemýšlela jsem, že se po zasednutí mého místečka uraženě odsunu na druhý konec autobusu.. Ale tam už nikdy nezbydou žádné časopisy, takže mě máte přes uličku.. :slight_smile:

No jelikož se k nám časopisy dostanou určitě, tak já ti kdyžtak věnuji ty svoje…jako revanch za to zasednuté místo B)

Hlavně se mi tam nepoperte o slečnu stewardku:)

Tak jsem doma přednesl návrh, pak ještě jednou, ještě jednou a pak už se to doufám nějak ujalo :stuck_out_tongue: , takže máme zarezervovaný bus tam s vámi, nazpět ale už 18.45. Čili doufám, že pevná vůle nám vydrží a uvidíme se!

Já návrh přenesl asi 8x a pokaždé… negative :smiley:
Resp se začalo vymýšlet něco jiné, ale hlavně ne to, jak se pujde ve sněhu a mrazu na Ještěd :D:D

Vypadá to, že se v autobuse uvidíme :slight_smile: Doufám, že nebude vadit, když se k vám přidám. Sedadlo si zarezervuju, jen nevím, jestli se mi v neděli povede tak brzy vstát ale pokusím se o to :wink:

Koukam, že to bude za chvíli geobus:) Samozřejmě, dveře jsou stále otevřené:D Možná bych i doporučoval nějaké to nenápadné geo-označení:D

řekla bych, že slečnu stewardku bude mít ten, kdo si obsadil 53ku.. :smiley:

Aby to nedopadlo jako v 11 tramvaji 11.11.11, kde mudlové zděšeně utíkali po našem obsazení tramvaje.:D:D
Jinak, jak jste psali o tom posezení, kde ho plánujete? Nahoře na Ještědu, nebo pak dole někde ve městě?