Taky uvažuji, jenom mě trochu odrazuje poměr 7 hodin cestování ku nějakým dvěma šlapání. Autobus se asi nevyprodá, takže mám stále čas váhat. ![]()
No dle domluvy. My se vracíme v těch 19:30 do Prahy, tak kdyby přebyl čas z rezervy, tak třeba někam zapadnout. Zkrátka je jedno kde, hlavně být včas na nádraží:D (Pokud bude fungovat, možná bídně prchneme z vrcholu lanovkou:D:D)
Obludky oo77 napsal/a:
řekla bych, že slečnu stewardku bude mít ten, kdo si obsadil 53ku..
No jen aby se k němu vůbec dostala…
(na mě nekoukejte,já bych dostal za uši:D)
No ja jsem taky na vazkach, ale premyslim o variante se zastavkou na Ripu.
Tak nejbližší hospoda k autobusáku je Kozlovna http://www.kozlovna.estranky.cz/
Ale nikdy jsem tam nebyl a taky nevím, jestli budou mít 1.1 otevřeno.
premyslim o variante se zastavkou na Ripu
Možná nás kačerů bude v autobuse většina, ale obávám se, že řidič k tomu svolný moc nebude.
:-))
To je jen otazka volby autobusove linky, uspesneho presvedcovani nebo vyuziti kladenskeho geobusu.
To ale neni tento pripad, protoze zvazuju vlastni geovozidlo…
Jak to vypada u Muzea ? Uz je tam kalamita ? Tady bude snehu dost … ;)B)
Netorack napsal/a:
Tak jsem doma přednesl návrh, pak ještě jednou, ještě jednou a pak už se to doufám nějak ujalo, takže máme zarezervovaný bus tam s vámi, nazpět ale už 18.45. Čili doufám, že pevná vůle nám vydrží a uvidíme se!
Hm, tak přítelkyně simuluje chřipku, aby nemusela jet
No zkusím se dostavit alespoň já.
Tak zítra se uvidíme!![]()
Doufám, že [cache]GC20QHW[/cache] máte vyluštěnou, aby jste měli co dělat při čekání na autobus.B)
LudaL napsal/a:
Tak zítra se uvidíme!
Doufám, že [cache]GC20QHW[/cache] máte vyluštěnou, aby jste měli co dělat při čekání na autobus.B)
Tu nemám… ale ráda si přidám k odlovu.. ![]()
Bane.. můžu výměnou nabídnout finálku jedné dlouhé ještědské multinky, kterou mám rozlovenou už skoro rok a chybí mi už jen finále.. ![]()
To jsou mi zase obchodní aktivty v mém vlákně:D Raději se chystejte na tu alpinistickou túru:D
Anupev napsal/a:
To jsou mi zase obchodní aktivty v mém vlákně:D Raději se chystejte na tu alpinistickou túru:D
Tomu se říká rozdělení rolí…
Ty se chystáš na túru, my chystáme, aby bylo co cestou lovit.. ![]()
Tak já jsem si vyrobil PQ s okruhem 6km - projistotu:D Ale na luštění mysterky právě teď nemám sílu:D
Anupev napsal/a:
Tak já jsem si vyrobil PQ s okruhem 6km - projistotu:D Ale na luštění mysterky právě teď nemám sílu:D
To dáte BF ![]()
hoblik napsal/a:
To dáte BF
Jojo, podle těch dvaceti kačerů u kešky ve 12.20.
Tak tento event mi nebyl přán, protože mi, co?..protože mi ujel autobus:@
To je tak, když mám utkvělou představu o tom, že SA vyjíždí pouze z Florence. No, takže když jsem čumel na tabuli s odjezdy a nikde neviděl Liberec, tak mi to došlo. Venku rychle chytil taxika, ale k mé smůle se hrozně ploužil, a když už na to chtěl šlápnout, tak se vedle nás na padesátce zařadila hlídka Městské policie. Na Čerňák tedy příjížím v okamžiku, kde SA akorát vyjíždí…a na předních sedačkách vidím část naší geovýpravy:( Takže snaha za jedna, provedení za pět…tak doufám, že si to aspoň zbytek geovýpravy náležitě užije a sám doufám, že se u mě nevyplní příslovy…jak na Nový rok, tak po celý rok, bo to bych se měl na co těšit:)
geoKolibrik napsal/a:
Tak tento event mi nebyl přán, protože mi, co?..protože mi ujel autobus:@To je tak, když mám utkvělou představu o tom, že SA vyjíždí pouze z Florence. No, takže když jsem čumel na tabuli s odjezdy a nikde neviděl Liberec, tak mi to došlo. Venku rychle chytil taxika, ale k mé smůle se hrozně ploužil, a když už na to chtěl šlápnout, tak se vedle nás na padesátce zařadila hlídka Městské policie. Na Čerňák tedy příjížím v okamžiku, kde SA akorát vyjíždí…a na předních sedačkách vidím část naší geovýpravy:( Takže snaha za jedna, provedení za pět…tak doufám, že si to aspoň zbytek geovýpravy náležitě užije a sám doufám, že se u mě nevyplní příslovy…jak na Nový rok, tak po celý rok, bo to bych se měl na co těšit:)
No to je pech:-/ SA má holt tu "nevýhodu", že je minutově přesné. Kdybychom jeli vlakem a ty jsi ho "dobíhal", ještě bycho měli tak ctvrt hoďky na pokec na perone:D No neklesej na mysli, za rok je taky den:-)
Jinak děkuji všem za společnost a spolupráci. Taky velké díky kačerovi LudaL, který měl snahu poskytnout stoprocentní backup, neboli podporu pro případné problémy:) Omlouváme se, že nevyšla ta hospůdka, ale jak jsem psal už v sms, docela jsme prošlápli a bylo skoro všude zavřeno.:-/ Myslím, že letošní Ještěd byl bomba, také velký díl ctěnému ownerstvu:-)