Udělal jsem testovací verzi skriptu pro mapy, který umí nastavovat domácí souřadnice a pokud jsou nastavené, tak zobrazí odkaz pro naplánování trasy z těchto domácích souřadnic ke keši. Je to samozřejmě hlavně po silnicích, které mapy.cz znají, takže to ke keši úplně nebude :-)
Při zadávání jména a adresy (nebo souřadnic - lze zadat v podstatě cokoli, co mapy.cz najdou) NEPOUŽÍVEJTE háčky a čárky, GreaseMonkey si s tím nějak neporadí.
Pokud si s tím budete hrát, tak mi napište, co je španě nebo jestli to někde neblbne. Změnu souřadnic pak můžete provést v menu Tools -> User Script Commands -> Zmenit domovske souradnice pro mapy.cz).
Díky za informaci, už je to opraveno (odkaz na opravenou verzi je shodný s tím výše). Měl jsem tam malou chybku. Kdyby někdo přišel na to, jak plánovat trasu přes více bodů (třeba přes ty v additional waypoints), byl bych rád za tuto informaci.
Takže verze 0.10 se z beta stavu dostala do finálního stavu :-) Nikdo si nestěžoval, takže bez úprav byla do tohoto stavu uvedena. Instalace: gc_mapy_cz.user.js. A podrobnosti: Geocaching.com GreaseMonkey Scripts.
Skvělá práce, xpj. Používám už dlouho tvoje skripty. S jídlem ale roste chuť Nešlo-li by do skriptu “GC.com and mapy.cz” ještě zabudovat parametr dist? Na mapy.cz funguje. V podstatě pokaždé při zobrazení musím mapu oddalovat abych se našel. Byla-li by možnost vybrat si podrobnost (stačilo by jenom u základní mapy) například 500;2000;6000m chrochtal bych blahem. A ještě jednou díky za tvojí práci.
To samozřejmě problém nebude, až budu mít chvíli udělám to. Akorát ta vzdálenost (dist) se bude zadávat ručně, jak má kdo rád Stejně jako je to u nastavení domovských souřadnic pro naplánování trasy.
A je tu nová verze skriptíku... Nově je zde možnost zadání hodnoty parametru dist:. Defaultní hodnota je "2km", což lze samozřejmě změnit v menu. Pokud je hodnota "0m", zobrazí se největší přiblížení na mapu. Instalace: gc_mapy_cz.user.js, Podrobnosti: Geocaching.com GreaseMonkey Scripts.
Ve dnesnim release novych zmen Groundspeak doplnil pro ceske cache link na mapy.cz primo ze stranky cache (standardni link jen na souradnice cache, zadne vychytavky jako additional waypoints a cesta od domovskych souradnic), tak nevim, jestli to nerozbije tenhle skript.