Našel jsem tuto zajímavou nabídku?http://www.halfords.cz/satelitni_navigace/garmin_oregon_200.html Koupily by se dva oregony 200 a jeden dostanem zdarma. Kdo by do toho chtěl taky jít?
A mas opravdu overeno, ze je maji skladem? Ja jenom, ze nejsi prvni kdo ma tento napad.
V Ostravě by měli mít. V pondělí to jdu zkusit.
Ahoj, nesel by do toho nekdo z Prahy? V tydnu bych zajel do Tesca, kde by mel byt Halfords.
Ahoj já bych do toho šel. Jsem z Prahy. Ozvi se na email: [email protected]
A z Ostravy by do toho někdo šel?
Ozvi se mi přes SZ, pokud ještě někoho nemáš. Jsem z Ostravy.
kurna do kdy je ta akce?
Ted nemám ale časem bych splašil nějaké boby ![]()
Doufám že tu pisnete jak jste pochodili ![]()
Edit: Ne, nebudu rozhazovat.
Ja mám taky zájem se s někým spojit. Ideálně v Praze. Pripadne pište na [email protected] dík.
Hlásím se jako zájemce z Prahy, popr. z Plzne.
Piste na mail [email protected]
Diky
Tak v Praze již Oregony nemaji, vim ze v plzni maji 2 kusy, ale nevim jestli na jedne prodejne…Ostravu jsem nezkousel
Pokud by někdo sháněl druhého do party, měl bych o přístroj zájem. Lokality Střední Čechy nebo Ostrava. Kontaktní informace mám v detailu mého profilu. Díky.
mi se spis libi ta 60ka csx ![]()
Asi je to marný, ale jestli se najde někdo, kdo může GPS zakoupit, tak se hlásím do dvojky…
v ostravě bych se připojil, leč nemám čas zajít pozjišťovat jak se věci mají. dejte dyžtak vědět
Je to v čoudu…nikde už je nemaji. ![]()
Klasika. Proto nikdy nikde nechci nic zadarmo - je to ponižující, skákat jim na tu manipulaci pro burany :(. Ani nic nechci kupovat od firem, který to takhle dělaj (nádhernej příklad je Mountfield
).
NO já bych si osobně teda klidně skočil.Za ušetřené 3000Kč to de.
Něco jiného je rohhlík za 0.60 h.TO bych mohl zesr*t
Citecka: az na to, ze Mountfield v CR nekonci.