Nový Oregon 200 za 3000,-

Našel jsem tuto zajímavou nabídku?http://www.halfords.cz/satelitni_navigace/garmin_oregon_200.html Koupily by se dva oregony 200 a jeden dostanem zdarma. Kdo by do toho chtěl taky jít?

A mas opravdu overeno, ze je maji skladem? Ja jenom, ze nejsi prvni kdo ma tento napad.

V Ostravě by měli mít. V pondělí to jdu zkusit.

Ahoj, nesel by do toho nekdo z Prahy? V tydnu bych zajel do Tesca, kde by mel byt Halfords.

Ahoj já bych do toho šel. Jsem z Prahy. Ozvi se na email: [email protected]

A z Ostravy by do toho někdo šel?

Ozvi se mi přes SZ, pokud ještě někoho nemáš. Jsem z Ostravy.

kurna do kdy je ta akce?
Ted nemám ale časem bych splašil nějaké boby :slight_smile:
Doufám že tu pisnete jak jste pochodili :slight_smile:

Edit: Ne, nebudu rozhazovat.

Ja mám taky zájem se s někým spojit. Ideálně v Praze. Pripadne pište na [email protected] dík.

Hlásím se jako zájemce z Prahy, popr. z Plzne.
Piste na mail [email protected]
Diky

Tak v Praze již Oregony nemaji, vim ze v plzni maji 2 kusy, ale nevim jestli na jedne prodejne…Ostravu jsem nezkousel

Pokud by někdo sháněl druhého do party, měl bych o přístroj zájem. Lokality Střední Čechy nebo Ostrava. Kontaktní informace mám v detailu mého profilu. Díky.

mi se spis libi ta 60ka csx :slight_smile:

Asi je to marný, ale jestli se najde někdo, kdo může GPS zakoupit, tak se hlásím do dvojky…

v ostravě bych se připojil, leč nemám čas zajít pozjišťovat jak se věci mají. dejte dyžtak vědět

Je to v čoudu…nikde už je nemaji. :frowning:

Klasika. Proto nikdy nikde nechci nic zadarmo - je to ponižující, skákat jim na tu manipulaci pro burany :(. Ani nic nechci kupovat od firem, který to takhle dělaj (nádhernej příklad je Mountfield :frowning: ).

NO já bych si osobně teda klidně skočil.Za ušetřené 3000Kč to de.
Něco jiného je rohhlík za 0.60 h.TO bych mohl zesr*t

Citecka: az na to, ze Mountfield v CR nekonci.