Nový reviewer

Tak mi přišla notifikace na novou keš a koukám, on ji neschválil Alex, ale nový VertigoReviewer!

Vertigo, vítám tě, a přeji, ať jsou na tebe kačeři hodní a posílají ti samé bezproblémové keše ke schválení :-)

I když na druhou stranu jestli Alex odchází, tak je mi to líto, přece jen je to už řada let, co jsme společně všichni prožili a co nám pomáhá s naší hrou...

https://www.geocaching.com/p/?guid=4a77f154-ca2d-4633-a504-3fc86bdf55ea

Zvláštní nick, porušená rovnováha... Že by konečně žena? ;-)

Ostatní podepisuju.

(P-S. Alex zatím pouští, tak třeba/snad je nová síla jen posila a o revíry se podělí.)

včera schválená keška ze severu od nového reviewera

Jj, Vertigo nám začal úřadovat tady na severu, za DarkLorda... dneska přibylo nějaké to disable.

Už jsem myslel, že to tu nikdo nečte a vše už se probírá jen na ksichtoknize:-)

Včera pustil  Alex několik kešek na Vysočině.

Už jsem myslel, že to tu nikdo nečte a vše už se probírá jen na ksichtoknize:-)

Tam je těch lajn tolik, že se v tom nevyznávám. Všude si muset žádat o členství a všechno furt sledovat... FB je bažina.

Jj, Vertigo nám začal úřadovat tady na severu, za DarkLorda... dneska přibylo nějaké to disable.

To vypadá, že funguje v jednom kraji od DarkLorda a v jednom od Alexe. Tak by to mohla být fakt jen posila, bez odchodu kohokoli jiného.

Tak to vypadá, že Vertigo už oficiálně nahradil Dark Lorda:

DARKLORD REVIEWER

Emeritní reviewer pro Českou republiku a terminační komisař

V současné době již aktivně nespravuji žádný kraj, vypomáhám pouze jako emeritní reviewer ostatním kolegům např. v době dovolených. Pokud tedy chcete vyřídit něco, co se týká keší v mých původních krajích KarlovarskémLibereckém či Ústeckém, obraťte se prosím na mého nástupce Vertigo Reviewera.

Takže přeci jen naopak - nový jako náhrada a náhradníka-posilu bude dělat nahrazený. :-)