aj vas obtazuje cez profil uzivatel “strakafamily” svojimi uchylnymi mailami?
me zatim ne, co pisou?
Zatim ne, asi se to tyka jen lesni haveti :-). Co rikaji Rosomak2, Kralik a Micka nebo Brouk & spol?
hm, maji zajimave logy
jo, takový literárně rozmáchlý… skoro až plýtvají slovy ![]()
Asi si ty logy brzo pujdu overit, nemam to daleko:-)
A ze jsem tak zvedavy, co pise?
hm radsej si to necham pre seba, lebo pride na fora a obvini ma, ze to nie je obtazovanie ale ze si naozaj mysli ze sa mam ist vysrat a pod. a dalsi sa k nemu pridaju :-))
okrem toho som to pisal so smajlikom, pretoze som to nechcel riesit, ale upozornit, ze mame novu zabavnu figurku, ktorej sa neleni kontaktovat cudzieho cloveka cez profil, aby mu napisal nejaku blbost
TAky jsem kontaktoval nejednoho “ciziho cloveka” pres profil. jsem spatny? //// aaaale teda myslim, doufam, ze to nebylo krzeva blbosti. jenze za blobost povazujeme kazdy neco jineho
Treba se jen ptal, jak spravne psat logy ![]()
no, pokial viem, tak to bolo kontaktovanie cudzej osoby cez profil na gc.com, ktore by ste si asi nenechali “libit”…
tak to me prave zajima. co je na tom spatneho? kolik lidi by si to nenechalo libit? … nemluvim samozrejme o tom, ze me pres profil nekdo zacne nadavat nebo otravovat s absurditama, a opakovane… ale cisty prosty fakt “kontaktovania cudzej osoby” je taky spatny? proc? jak jinak to udelat, na cizi osobu jiny kontakt nemam… nebo proste na cizi osobu nesmim ani promluvit? … mozna jen nejak nerorumim tomu, o cem se presne mluvi. kazdopadne me to dost zajima, ocenim, kdyz se k tomu vyjadrite ![]()
Nemam dojem, ze by jsi pochopil merit veci. Nejde o to, ze je spatne nekoho kontaktovat pres gc.com. To je samozrejme v poradku a snad to nikomu nemuze vadit. Spis bude asi problem v tom, co dotycny napsal. A pokud uz tu verejne probihaji naznaky toho, ze to nebylo zrovna koser, byl bych taky pro, aby “postizeny” byl konkretnejsi.
Hergot, tak už tady nakydejte tu špínu, ať se taky trochu pobavíme geobulvárem ![]()