objednane veci z GEOCACHINGSHOPU

Z GEOCACHINGSHOPU mi nedosla jeste ani jedna objednana vec. Mate s tim nekdo podobnou zkusenost?

Ani ne. Já mám s geocachingshopem dobrou zkusenost. Objednaval jsem tam 3TBčka a 3 mince a vše bylo do 3 dnů doma :slight_smile: možná to nemaj skladem, zkus tam zavolat :wink:

Taky mam pozitivni zkusenost. Objednano zaplaceno a do 3 dnu jsem mel coin doma.

Myslim ten cesky shop. Objednala jsem klicenky. Uz je to asi 3 tydny.

Já bych to jednoznačně neřešil na fórech, ale jako klasickou reklamaci objednávky jako na každém druhém internetovém obchodě. GCS mi při zatím jediné objednávce sice nakonec vstříc nevyšel, ale komunikovalo se s nimi normálně.

Pokud myslis tyhle, tak tam pisou ze nejsou skladem. Myslim ze na dotaz kdy budou, ti reknou datum.

Sice to trvalo několik měsíců, ale nakonec mi sehnali skutečně takové tričko které jsem chtěl, takže jsem spokojený, mimochodem i proto, že nechtěli zaplatit poštovné.

Moji zkusebni objednavku sice nevyridili uplne tak jak bych cekal, ale nakonec uspesne. Dostal jsem oznameni o prijeti objednavky, (slibene) oznameni o jejim odeslani uz ne, netrvalo to dva tydny, ale nakonec, asi za tri tydny nebo skoro mesic, se zbozi v poradku dostavilo.

Osobně když mi zboží do týdne nedorazí, tak do dané firmy zavolám a zeptám se v čem je problém! pokud mají zboží skladem a je to jenom jejich lenost, tak tam někoho proprdnu. Pokud zboží skladem nejni, tak se ptám na termín dodání a podle toho měnim obejdnávku. Není nic jednoduššího než tam zavolat :slight_smile:

mě došel TB po 3 dnech ale na jednu věc čekam už měsic… ( darek )

No prave…to moje je taky darek… zkusim tam zavolat…ale jestli to neni skladem…ach jo:-(

Ted zjistuju, ze tam nejsem ani registrovana - i kdyz mi na muj mail dosla objednavka. To za prve…
A za druhe - klicenky uz nikde v nabidce nevidim.

Ted fakt nevim co si myslet :frowning:

Pěkná blbost je to, že věci, které nejsou skladem nejsou v nabídce, i když jsou objednané - hodně pochybný přístup (s mým tričkem to bylo taky tak)

Jenze ja tam podle nich nejsem ani registrovana - jak jsem si teda mohla neco objednat? Registracni mail mam ulozeny, i potvrzenou objednavku, ze se to vyrizuje… je to hooodne divny.

No ja jsem tam tedka koukal, a ocividne kompletne predelali system a zmizelo z nabidky spousta zbozi ktere tam drive bylo (batohy, obuv spousta doplnku a tak). A take zacali pouzivat .eu domenu. Tak tezko rict co se tam vlastne deje.

No jako ja bych sve objednane veci rada dostala, ale… nejsem tam podle nich registrovana. Takze nevim jak vyridit neexistujici objednavku, a kdybych si to objednala zvona tak nemuzu - to zbozi uz tam neni. To je des!

Napiš jim maila, myslím, že jsou vcelku vstřícní

Prý se s přechodem na nový server musíme znovu zaregistrovat všici. Eslis byla, tak je “spravne”, ze uz zase nejsi.

Jo byla. Mail jsem poslala. Uvidime co se bude dit. Osobne se mi tento pristup nelibi…mohli dat aspon vedet, ze mazou registrace…

Tak dosel omluvny dopis a uz mam i objednane veci pekne doma v teplicku :slight_smile: ufff