....objeveni bratři nového reviewera Dark lorda

po dlouhém pátrání po totožnosti Dark lord reviewera se nám podařilo dopátrat se alespoň z části jeho soukromí. Pochází z 5-ti bratrů a je z nich nejmladší. Vzhledem k tomu, že ho v mládí bratři malinko šikanovali (brali mu GPS a disablovali jeho kešky ) stal se z něj temný vládce českého geocachingu. Zatímco bratři úspěšně publikují v okolních zemích jako WHITE LORD REVIEWEŘI. Jejich nejmladší bratr se rozhodl pro temný boj a publikuje u nás velmi vypečené poklady. Jako důkaz existence jeho bratrů uvádíme následující fotografii

tak nepodařilo se nahrát foto…tak odhalení až zítra…

Sakra - nebudu moct dospat… B)

Ten zarostlej je podobnej Samanovi - tak ze by prece…? :smiley:

když vypečené,tak to jsem ráda že mi jednu schválil a další je na cestě:D

ja som predsa ten Bohemian :smiley:

a mame te :smiley: ted se tes na vyhruzny smsky za odmitnuty kese..styd se, vtipkovat u tak vaznyho tematu B)

No nevim, nevim. Kdyz porovnam Samanovo logo s timhle tak je mi to jasne :).

už jsem na to přišla - Šamánek zvládá oba nicky, je to přece Šaman, tak umí zařídit vše, že táto? :smiley:

Jste všichni vedle, pravý DarkLord se objevil na eventu Softcore 2009 :wink: prohlídněte fotky tu [cache]GC1NJ3E[/cache]
a tu 2009.06.13. - Sinuhet attended SOFTCORE 2009 – sinuhet – album na Rajčeti

V tom pripade musim uznat, ze mas super stranku - http://www.bohemianreview.com/. Hlavne ten prispevek z June 22, Ducks je mysleno jako kachny, kaceri, ze? B)

Bacha, na těch stránkách je schovanej i DarkLord :slight_smile: