obnova kešek

Ahoj lidičky, chtěl bych upozornit na kešky na šumpersku od jednoho ownera které jsou disablované a archivované. Rád bych touto cestou oslovil pár kešerů z tohoto okolí (jsem odsud též) a pomohli mi obnovit tyto kešky myslím si že si to tyto místa zaslouží. Jedná se o 21 kešek. Prosím o pomoc. Možná by to bylo zajimavé formou Eventu co vy na to?:wink:

no jo, kdyz tohle je zamotana situace :slight_smile: kese jsou disablovane, protoze owner zmenil email, na gc.com ho nepotvrdil a tak vsechny kese automaticky dostaly od systemu disable. potom si myslim, ze veverka toho asi uz nechal. ale zase 80% tech jeho kesek jeste porad normalne funguje. a ted jak z toho :slight_smile: archivovat vsechny jeho kese? logicky by to bylo asi nejcistsi, ale zase pokud je nikdo neobnovi, byla by to skoda, protoze vetsina tech kesi byla fajn. kazdopadne tohle chce domluvu s reviewerama, aby je pripadne archivovali.

Zajímavý nápad.
Jen by chtělo promyslet:

• některé jsou již archivované - odarchivovat? Založit nové?
  • udržet všechny? Jsou opravdu zajímavé?
    Prostě to prbrat a některé třeba ani nezakládat.
    Navrhni termín a uvidíme.
    Máš to už nějak dohodnuto s oním "kačerem"?
    Nebo to protlačíš přes rewiewera?

Jasně, adoptovat ty co stojí za to.

Vevlog je bohužel už mimo GC, čili postupuji standartně-kešky, které nemají problém, budu postupně nabízet k adopci ("násilnou" přes Groundspeak-u dvou se tak již stane brzy), ty které jsou ukradené bylo nutné archivovat (nelze násilně adoptovat ukradenou cache, dle vyjádření GS jde adoptovat jen ta, která existuje, jinak vlastně není co adoptovat, původní listing se archivuje a zájemce může založit nový listing).

Čili tak se i stalo a postupně stává. Pokud má někdo konkrétní zájem o adopci konkrétní cache vevloga, pište sem nebo note k dané kešce…

Pak bych tomu asi nechal volný průběh. Když, tak jseště upozorním lidi z okolí Litovle a Bludova, zda něco nechtějí adoptovat.

Já bych to viděl tak obejít to co stojí za to (i disablované) a obnovit listing jsem cca 15 km od místa činu. Rád bych minimálně vyměnil krabičky a změnil trochu místa podle toho co jsem četl vymyslel naprosto nevhodná místa jako zakopané kešky a pod a snažil se povyměňovat krabky co vy na to ??? A to co je funkční adoptoval bych rewivry jsem kontaktoval ale nějak mě nikdo zatim nenapsal jak tuto situaci řešit klidně bych si většinu vzal nastarosti s někým od šumperska.

termín bych viděl tak do měsíce nějaky víkend třeba 29 a 30
archivované bych založil jako nové
obejít všechno a rozhodnout zda ponechat či archivovat
kačera lze kontaktovat pouze přes CB a to už 6 let nemám :-/
jak píše rewiever níže klidně se s ním dohodnout na možnostech

Co je to CB? :o

Zkuste kontaktovat Veverku z teto adresy, treba budete mit stesti.
Teda pokud to je opravdu on.

http://veverkacb.rajce.idnes.cz/

Obcianske radiostanice, viac napr. na: CB radio – občanské vysílačky | Martin Adámek

> pugzleys_hunters < Díky :slight_smile:

Jak už jsem psal - své požadavky na adopce pište nejlépe note logem k dané keši. Já teď všechny nearchivovné obepíšu povinným "předadopčním" logem - to pro případ, že by se autor do měsíce ozval, no a pokud se neozve, adopce budou provedeny zájemcům z okolí.
Archivovné keše neaktivního uživatele jsou opravdu "mrtvé" a Groundspeak by je rozhodně neadoptoval, ty lze nahradit novým listingem (jako by ta archivovaná nebyla).

takže Vážení kdo chce vyrazit po těchto keškách ať se mi ozve pokud pokud by vás bylo víc jak 4 mohli by jsme to zvládnout během jednoho dne včetně obnovy a repase stávajících děkuji za pomoc