Odkaz na mapy.cz v listingu

Zdá se mi to, nebo zmizel odkaz na lokaci cache pomocí mapy.cz, který býval v listingu? Teď už tam mám jen (potvrzeno na dvou PC ze dvou míst):

For online maps...

Geocaching.com Maps

Geocaching.com Google Map

Google Maps

MapQuest

Yahoo Maps

Microsoft MapPoint

Choze

Ja ho tam porad mam (viz aktualni vypis z tehle cache)....

For online maps...

Geocaching.com Maps

Geocaching.com Google Map

Czech maps from mapy.cz

Google Maps

MapQuest

Microsoft MapPoint

Á už vím, čím to je... Jsem pako - koukal jsem na novou BBBubákovu kešku a tak nějak jsem tuto funkci očekával - no jo, ale ona je v Rakousku a tam už jaksi mapy.cz v rámci GC.com nesahají...

Tímto se omlouvám za tento thread [:S]

Choze

V ramci gc.com uz ne, ale mapy.cz tam jeste vybezek pokryti maji :]

Tady to mas:

http://www.mapy.cz/?query=loc:%20%2048%C2%B0%2044.797%20%20016%C2%B0%2002.811&portWidth=934&portHeight=754&zoom=16&mapType=ophoto&centerX=136858336&centerY=131576816#

Díky [:)]

Právěže nedávno jsme se s Deborou dívali na mapy.cz, jak mají Rakušáci pěkně nalajnovaný políčka oproti našim "lánům" [;)], tak mi to přišlo divný...

Choze

Pokud používáte Firefoxe, můžete zkusit skript pro GreaseMonkey, který odkaz na mapy.cz dělá pro každou keš a má i funkce navíc :wink:

Parádní! Už kdysi jsem chtěl vyzkoušet script "gc_waypoint_activation.user.js". Funguje to bezvadně. Díky.

Teď mě jen tak napadá - nešlo by s pomocí těchto scriptů vyřešit i vynechání vlastních a nalezených cachí na stránce "Searching with Google Maps"? Rozlišené to tam je, teď "jenom", zda to jde vyloučit. Nebo by možná stačilo nějaké zatmavení hyperlinku, aby se na první pohled nepletl mezi ty ještě nenalezené...

Choze 

Tohle je problém - generuje se to pomocí JavaScriptu a AJAXu a nejsem si jist, jak dalece do toho GreaseMonkey může zasahovat. Zatím jsem to nezkoušel, ale myslím, že to nepůjde.

Ty nalajnovany policka, to jsou vinohrady… ted si nejak nejsem jist, jestli uz jsi to objevil nebo ne, tak kdyztak pardoon :]