Odkazy na eventy na úvodní stránce

Ahoj,

šlo by upravit odkazy na "Blížící se eventy", co jsou na úvodní stránce upravit tak, aby se po kliknutí prostředním tlačítkem, resp. kolečkem, otevřely v novém panelu a ne v tom aktivním?

To bude spíš vlastnost prohlížeče než odkazu. Mně je Firefox přesně takto otevírá.

Ahoj,

Jsem na tom stejně jako LudekV

9126

Mně by se spíš líbilo, kdyby to odkazovalo rovnou na listing a ne na tu mezistránku, kde chybí jakákoliv informace (kdyby tam byl aspoň místo a čas)... Zvlášť když si jich rozkliknu 10 tak je to k vzteku :)

Tak to by se mi taky líbilo, je to zbytečný mezikrok. Ale asi je něčím vyvolán, kdyby to jednoduše šlo jinak, asi by tam nebyl.

Už tam není. Odkazy vedou přímo na listingy. Za mě palec nahoru.

Pěkný. A nešlo by to udělat i z Kalendáře? Tam ten zbytečný mezikrok nazvaný Jednodenní událost je pořád. Asi je mi jasné, že tento systém byl navržen na něco jiného, třeba na souběžně probíhající dlouhodobé akce. Ale teď tam jsou asi výhradně eventy, tak to postrádá smysl.

je to standardní komponenta kalendáře, která je jen naplněna eventy, rozvrtávat to nebudu.

Děkuji za úpravu.

Pochopitelně, nemá smysl dělat něco co funguje, zcela jinak, aby to fungovalo jen o trochu lépe.

Jak se do toho kalendáře přidává event?