Zdravim,
mam vecny problem - rad budu vdecny za jakoukoliv radu -
predstavte si situaci - jsem na vylete, mam s sebou NTB a zadnej internet. A najednou mam chut vyrazit ulovit nejakou cache pobliz. Jenze - neni internet.
Je nejaky zpusob, jak mit na NTB neco jako offline verzi vyhledavani cachi jako je to treba na geocaching.com ? Abych si stahnul program + kompletni senzm cachi v mapovym podkladu, ktery se da zoomovat + info a koordinaty pro jednotlive cache ?
Na mape najdu treba Harrachov, zazoomuju na hranice, uvidim cache, kliknu, najdu typ, koordinaty, hint, popis a podle mapy jdu na lov ..
Vidis, a ja si vsechny body v CR do GPSky nahraju, a to mam starickeho Legenda.
Geoget umi exportovat vsehcny pritomne listingy pro offline prohlizeni v PDA. Otakza je, jak vsechny ty listingy ziskat… pokud jsi PM, pak je to snadne pres PocketQuery. BM ma moznost jedinou, a to stahovat si rucne jen ty listingy, ktere te zajimaji.
Proste si vsechny nody z geogetu (tedy vcetne waypointu) vyexportuju do MP formatu, ktery mi exportni skript i rovnou procene cgpsmapperem, ktery mi vyrobi pruhlednou POI mapu pro Garmina. A tu mapu prioste nahraju do GPS spolu s ostanima mapama. Pak mam vsechny kesky v GPS jako jednu z POI kategorii.
Proste si vsechny body z geogetu (tedy vcetne waypointu) vyexportuju do MP formatu, ktery mi exportni skript i rovnou procene cgpsmapperem, ktery mi vyrobi pruhlednou POI mapu pro Garmina. A tu mapu prioste nahraju do GPS spolu s ostanima mapama. Pak mam vsechny kesky v GPS jako jednu z POI kategorii.
Teďko jsem to tu někde psal, úplně luxusní cachemapu celé ČR najdeš tady: http://sweb.cz/Minar.Josef/GC/cachemapa.zip - máš mapu celé republiky a tahá se to z disku, tudíž net nepotřebuješ. Jediné co potřebuješ je seznam cachí v gpx souboru.
net potrebujes, nebot ty mapy se jaksi z netu tahaji. Pouziva to Googlemaps API.
zdroj dat neni GPX!
Vim to, jsem spoluautor tohoto dila.
Navic radit to uzivateli Geogetu je ponekud zcestne, protoze primo v Geogetu je zaintegrovan nasledovnik teto tebou doporucovane cachemapy, kde byly moznosti jeste vic rozsireny.