mate nekdo nejaky typ na zajimave kese v okoli Norimberka? zda se ze tam budu mit volny vikend. kese v centru vysbiram tak jako tak, ale spis me zajima nejaka zajimavost v okoli
Tam jsme nedavno byli…ale marne vzpominam:-D ja delal ridice..
jedna z nejlepsich cache bavorska!
nocni, s pribehem, fakt dobra…
bohuzel jsem ji nedosel az do konce, je to na par hodin (a clovek potrebuje i laserpointer a UV lampu
) i pribeh ma napad, ale bacha, vse v nemcine.
Tahle je ve meste, pekne udelana [cache]GC1DC1Y[/cache], jen se tam nenechte zavrit jako my :). Taky tahle byla celkem sranda [cache]GC1CWX7[/cache], na tu navazuje [cache]GC1CWXG[/cache], na kterou vzpomenu asi vzdycky, kdyz vidim filmovku ![]()
Jo a já si rikal, ze v tom nemecku preci jen neco super bylo:-D hlava jedna derava..ty posledni 2 jsou opravdu dobry!
GC1CWX7 a GC1CWXG jsou pekny, jen ten teren by mel byt vetsi, ani ne tak kvuli zledovatelym neschudnym cestam kolem, ale protoze je to volake jedovate
http://img.geocaching.com/cache/log/a7b2550c-6a6f-40bc-96b1-bd7783088f3e.jpg. Jinak v centru N. urcite stoji za navstiveni uzasna mikrokes [cache]GC1DR31[/cache] a pro milovniky jemne davkovaneho adrenalinu doporucuji [cache]GC1HZEJ[/cache].
no primo v norimberku se mi pred rokem a pul nejvic libila [cache]GCKZ22[/cache] i kdyz byla cornuta
fakt necekany fajny vyhled na centrum v centru na obch. centru ![]()
jo ta je taky dobra ![]()