moje logovací situace je mnoha lidem už notoricky známá a zdrojem legrace pro hodně známých: loguji se zpožděním a nestíhám. V současné době jsem se dostal do situace, která se dá nazvat kritickou - asi 500 nezalogovaných keší.
Vždycky jsem se snažil logovat "poctivě" - žádný TFTC, ale pěkně popsat co a jak - pochválit nebo vyjádřit nesouhlas. Ale v současné situaci to už nejsem schopen udělat, proto se předem OMLOUVÁM všem ownerům keší, které jsem našel za posledních cca 5 měsíců, ale můj Found it log bude krátký, stručný a přes kopírák.
V případě, že s má někdo problém se zpětným logováním, jsem schopen nález doložit vyfoceným logbookem (jo, mám všechny) a případně bližším popisem místa a okolnosti nálezu, kontaktujte mě přes profil, dodám na požádání.
Potom, co dologuju tuhle "šichtu" se hodlám vrátit k psaní logů, které za něco stojí.
Děkuji za pochopení a přeji všem, aby se do podobné situace nedostali.
No jak tě tak znám, tak loguj jenom - H+ - a naprostá většina kačerů ví, co se dělo.
Edit: Stále jsem na vahách jestli má rušit Valašsko anebo nahlásit Perník.
hehe.. Lonos ma podle statistiky nejakejch 590kesi… ve skutecnosti jich ma asi 2x tolik… jsem zvedavej jak tohle chlapci dologujete!..
Ale jinak drzim palce…
tvůj log na mojí webcam [cache]GCPDPE[/cache] bohužel uznat nemohu, takže jej mažu, dokud nebude přiložena tvoje fotografie z webcam.
Pokud navíc zjistím, že cacheři už nebudou ochotni dobrovolně dodržet dodatečnou (a nyní dobrovolnou) podmínku logování, tak webcam raději zaarchivuji.
V tom případě prosím smaž log i Qnikovi a Werkimu - protože fotky za nás přidal jen a pouze maaaca.
Jak píšu v prvním příspěvku, v případě jakékoliv pochybnosti mě prosím kdokoliv kontaktujte - nejlépe mailem přes profil na gc.com. Opravdu se nesnažím podvádět nebo logovat keše, kde jsem nebyl, nebo nesplnil podmínky. Mám všechno celkem dobře evidované a doložitelné.
Malé dodatečné vysvětlení - H+ nenapsal do původního logu, s kým lovil a že fotka již je v logu spolulovících. Jelikož mi přišla holá notifikace a navíc mnoho měsíců po skutečném odlovu, vůbec mi nedošlo, že šlo o společný odlov s maacou a werkim a po následné kontrole obsahu logu přímo na webu jsem vložený snímek nenašel a žádnou souvislost ohledně společného odlovu neobjevil. Protože mám spoustu jiných starostí, dál jsem nad tím nebádal a log smazal, s vědomím, že v případně H+ buď doplní chybějící informace, nebo se znovu nezaloguje. Takže asi tak.
Ja osobne sice logy u mych kesi rad uznam, ale moc neuznavam tento zpusob lovu. Proste logovani k lovu patri…log je to jedine, co za svoji "namahu" owner kese dostane. My jsme treba udelali nasi velkou akci 24hodin le cache v Brne (40 kesi v patek, 135 v sobotu a asi 15 v nedeli) tak jsem holt zasedl k PC v nedeli pri prijezdu a do 4 do rana logoval. Taky nemam rad logy TNLN,TFTC a tak jsem se snazil hned, dokud to bylo v hlave. Muj nazor je ten, ze pokud nestiham logovat, tak holt musim ubrat v tempu loveni. Nebo to nelogovat vubec. Takhle zpetne mi to prijde jen jako takove honeni za body. Tot muj nazor, ale jak jsem psal, mazat nic nebudu.
Trochu vostrý? :o No aby vás náhodou neubylo, citlivky !!!
Owner tu není od toho, aby si musel aktivně vyjasňovat údaje, které v logu mají pro uznání být a nejsou. To je povinnost cachera, aby si ověřil z listingu, zda má vše OK. Fakt nemám chuť řešit neplatné logy jen proto, že cacher chce ušetřit čas a mně ho tím naopak ubrat. Nebudu rozesílat maily přes profily při každém neplatném logu před tím, než ho smažu a poznamenávat si někam, že se to musí dořešit, kdyby náhodou dotyčný vůbec neodpověděl. Jedině kdybych se fakt nudil a neměl co jiného na práci.
Osobně myslím, že jsme si to s Mionem vyříkali - a já to beru jako dobrý upozornění pro další "turbo-logování", pokud jsme podmínku splnili v grupě, tak uvedu, kdo co zaslal nebo přiložil a je to.
Ovšem vtipné maily typu (to už není na Miona) - "mažu Ti log, protože je cache disablovaná" si nechte na jindy - stačí si přečíst datum logu. Ono zase si ten log přečíst pořádně, než ho smažu, taky není tolik práce navíc.