Vyšla druhá betaverze Opera Mini 4. Novinky jsou jako obvykle zajímavé ![]()
Moc pěkný je Landscape mód - o 90 stupňů otočený display. Vejdou se tam pak delší řádky. A je zpět "small" font ![]()
Vyšla druhá betaverze Opera Mini 4. Novinky jsou jako obvykle zajímavé ![]()
Moc pěkný je Landscape mód - o 90 stupňů otočený display. Vejdou se tam pak delší řádky. A je zpět "small" font ![]()
Je nějaká jiná jak možnost ji stáhnout než přes WAP?
Jinak fakt super! Small písmenka a landscape mode, to nemá chybu.
http://mini.opera.com/global/opera-mini-4.0.8993-advanced-int.jar
http://mini.opera.com/global/opera-mini-4.0.8993-advanced-int.jad
Je nějaká možnost to spustit ve windows mobile 5 ?
Někde jsem se doslechl, že existuje nějaký java emulátor, to by bylo super a hlavně by mi makal i handy geocaching !![]()
Též se přimlouvám pro link na WM5 pro PDA ![]()
Něco jsem o něm slyšel, ale nenašel.
Už jsem to našel, je to na Destilových stránkách.
Ten je ke stazeni treba tady http://4pda.ru/forum/attach/879134/Esmertec_AG_Jeodek_Java_MIDP2_0_lockstream_build_20070425_1_1_by_dFine.cab
Tak pro mé PPC2003 to není. Koukal jsem se na ty stránky, ale azbuka mi moc nejde.
Co to je PPC2003? Mě to na miu A701 jede, mám OS windows mobile.
WM2003 iPAQ h2210. Instalace napíše že program pravděpodobně není kompatibilní s operačním systémem. Koukal jsem se na webové stránky, je to nějaký ruský web o PDA. Zkusil jsem vyhledat odkaz na Jiné emulátory zde uvedené, ale nenašel jsem žádný odkaz na instalační soubory
Některé starší verze nepodporují instalační soubor .cab, nainstaluj eště před tím: Microsoft .NET Compact Framework 2.0 SP1, ke stažení na stránkách microsoftu zdarma, ten ruskej web jsem nezkoumal, po kliknutí na ten link mi to hned nabídlo stažení toho emulátoru, jmenuje se Esmertec_AG_Jeodek_Java_MIDP2_0_lockstream_build_20070425_1_1_by_dFine
Klasická instalace cab souborů mi funguje (používám raději než instalaci pomocí ActiveSync). Zmíněný .NET pro PPC nainstalovaný nemám. Na tom ruském webu je anketa oblíbenosti implementací Java Mobile a zrovna tahle tam není příliš preferována.
Bezvadný, že si tu děláte technický support svých windozích mobilů, ale tento thread je o Opera Mini 4 Beta 2 ![]()
Ve small fontu se mi místo písmen z diakritikou zobrazují čtverečky, dělá vám to taky?
Dělá. (Nokia6021)
To bude chyba v tom fontu. Jiné velikosti to nedělají?
Ale zde přece pořád šlo o Opera Mini 4 Beta 2. Akorát jak tuto aplikaci použít na platformě Windows Mobile s naistalováním emulace Javy (aby nebylo nutné použít Operu Mobile, která je tuším placená).
Když jsem změnil font na Medium, dělalo mi to stále (aplikaci jsem po změně nastavení neukončoval, pouze jsem zkusil zobrazit jinou stránku).
Písmenka small nemají diakritiku na žádném mobilu.
Když jsem psal za dob 3.0 na podporu, že mi small písmenka v české verzi opery nejdou česky, tak to vyřešili americkou metodou a pro operu CZ zakázali small font a bylo (a já přešel na anglickou verzi.) B)
No nevím nevím, ale podle mého čeština fungovala. Bohužel nemám teď k dispozi původní českou verzi 3.0 a předchozí Betu 4.0 abych to ověřil.
Oprava: Skutečně v české verzi 3.0 není font Small. Na Betě 2 4.0 mi česky nešel ani Medium font.