Operace Bruneval 13.1.2012

Ahoj,

najde se někdo, kdo by v pátek vyrazil na keš Operace Bruneval [cache]GC3041W[/cache]? Ať tam nejdu sám :slight_smile:

Začátek v 19:00 na úvodních souřadnicích.

Ahoj,
to vypadá dobře, to bych si říct nechala :slight_smile: Ty to pojedeš na Oregonu?

Ahoj, jo, na 550

Zdar Smrku,
Budu tam :slight_smile:

Se mnou asi můžeš v zásadě taky počítat :slight_smile:

Ahoj, moc rad se na zaklade recenzi tohoto whiga dostavim taky, bohuzel ale v soucasne dobe nevlastnim zadny pristroj, ktery je schopen whigo prehrat. Protoze muj levny smartphone ma prachbidnou GPS, ktera se ani nenacte.

To nas jako nedoprovodis na Styx,jo?:slight_smile:

Jinak tohle wigo bych dala klidne znova,je fakt pekny:-) Ale zatim se nehlasim:-)))

To nevadí, na gc.com můžeš normálně zalogovat a hru pak odemknout kódem a nickem někoho jiného (takže tužku a papír na kód) :slight_smile:

Pokud se nepůjde Styx kvůli vodě, tak mi se přidáme

Tak já se taky přidám. Snad to stihnu

Ahoj, muzu se zeptat ten zacatek v 19:00 je pevny? Neda se, prosim, posunou dopredu ci dozadu? Mam spatne spojeni od privozu v Zamcich, autobus mi jede jen kazdou hodinu a do zastavky Sidliste Bohnice prijizdi vzdy ve ctvrt.

Pokud by ale presun startu nebyl mozny, tak se rad prizpusobim. Kazdopadne jdu na 100%, takze se v patek 13. :stuck_out_tongue: tesim na souradnicich

Počkám na tebe dole u přívozu autem, pojedeš tím v půl sedmé?

ja jsem planoval jet nekterym v celou ten ma prestup na bus, ale pokud by si byl tak hodny a pockal na me autem, tak bych jel tim v pul 7

Budu tam

Anebo pokud jsou pro tebe Zamky zajizdka, tak bych od privozu dosel pesky, koukal jsem ze je to neco pres kilometr, to bych mel za necelou pulhodinu zvladnout

To není moc zajížďka, dolů z kopce a pak zase do kopce :slight_smile: Alespoň se podívám, jestli je to údolí po podzimním citu ještě pořád uklizený. Za půl hodiny bys to asi nedal. Po silnici je to daleko a v lese si vybiješ baterky :slight_smile:

Tak se taky hlásím do výsadku :slight_smile:

Tak diky moc, budu tam.

Tak zatím to vypadá na devítičlenné komando, ale jak to tak bývá, lidi se rozhodují v pátek odpoledne :slight_smile:

Jo jo, možná taky přijdu, ale uvidí se zítra :slight_smile: