Něco jsou moje fičuroviny ale většinou spešl SQL na bázi SQLTable - hraní si s SQL
Nověji jsou tam FindsTreemap (pitomě pojmenované) co dělají různé koláče a sloupcové grafy - tam je halda věcí předdefinovaná a dají se tvořit vlastní SQL (mají speciál tvar - výsledek musí být jedna osa, druhá osa a počet ve tvaru WITH [dynamické SQL tabulky - je to v popisku]… )
Něco tam naházím do různého v nové verzi (SQLTable + SQL)
Občas si hraju
Nechci nikoho kritizovat je to jen dotaz, ale už 9 měsíců se neaktualizuje statistika na stránkách geocaching.cz. Ze zdejších diskuzí mně vychází, že je problém s puntíkatými(bitmapovými) mapami(není databáze), ale podle Gorda vektorové mapy už “skoro” fungují a nešlo by aspoň toto spustit v nové verzi Statoru s exportem na zdejší web.
Uz jsem to psal - jde leccos, kdyz je cas. Pokud je tu nekdo znaly PHP, ma cas a muze jej venovat k pomoci na tomto projektu, at se ozve. Ja ten cas ted fakt nemam, k pracovnim duvodum se pridaly vlekle rodinne (pece o tatu) a ty urcite maji pro me prioritu.
Ono to skoro funguje, zobrazuje se statistika nahraná sem na gc.cz, ale naposled někdy v červnu. Vygeneruje se nová, v náhledu je vidět, ale nenahraje se na server. Měl jsem pokusně nahráno na svém úložišti, které jsem si založil na webzdarma, ale protože jsem tam nenahrál žádné vlastní webové stránky, po 3 měsících mi ho zrušili, počítal jsem s tím, stránky už dělat nechci. Ta úložiště která měl každý, k mailu na Volném nebo Seznamu, už taky skončila. Webového prostoru je k dispozici spousta, ale statistiky uložené na googledrivu, onedrivu, apod. se (předpokládám) zobrazit nedají.
Jen tak přemýšlím, jak se prozatím obejít bez nahrávání na GC.cz. O tom, že nepůjdou puntíkaté mapy, vím. A bohužel s jakýmkoli programováním jsem skončil víc než před 10 lety a tak pomoci nemohu. Ujel mi vlak a co jsem znal, už neznám.
Tak jsem zkusil, když už běží puntíkaté mapy, ale ne nahrávání, udělat si prostor na endora, funguje to, jen jsem nezprovoznil FTP, ale při ručním nahrání to ukazuje. Doufám, že časem půjde nahrávat zase sem, to bylo bez problémů.
Puntíkové mapy – ty už fungují. Opravil jsem serverovou část a udělal
kompatibilní vrstvu, takže Stator/GeoGet/GSAK makra fungují beze změn. Kdo má
nálezy v databázi, uvidí svoje mapky.
Navíc jsem spustil webové rozhraní “Moje mapy” (odkaz v menu na hlavní
stránce), kde si kdokoliv může:
Přihlásit se přes fórum
Nahrát GPX z nálezy
Prohlížet svoje puntíkové mapy (statické i animované)
Získat embed kódy
Je to alternativa pro ty, kdo nechtějí řešit další nástroje.
Jestli ještě něco chybi rozchodit nebo by se vám něco konrétního líbilo aby bylo tady na serverové straně dejte vědět co přesně by bylo fajn nebo co nefunguje (jaká chyba, kam se to snaží nahrát apod.) - podívám se na to.