jsem rád, že se web opět rozběhl a mám hned dotaz. Nevím, na jaké jsem úrovni členství, zatím jsem se nastavením neprohrabal tak, abych to zjistil. Registrován jsem od r. 2007.
V minulosti jsem na tento web ukládal své statistiky ze Statoru. Je to možné i teď? Pokus o uložení mi končí chybou. Než se začnu hrabat ve svém skriptu, chci si jen ověřit, že je chyba u mě.
Před chvíli jsem soubory ze statistikami obnovil co jsem na starem serveru našel a jestli jsem nic nepřehledl tak by to mělo fungovat. Případně mne kontaktuj zprávou z podrobnostma aby jsme to doladili.
Stejně tak mapgen mi ve statistikách negeneruje některé mapky a hází přitom chybu HTTP 500. Na starém webu mi statistiky vygenerované Statorem fungovaly bez problémů. Nefunkční odkazy kdyžtak mohu dodat.
Díky, zdraví Kodlitko
P.S. když mi povýšíte level na fóru, tak se zlobit nebudu
Jsem členem docela dlouho, snad někdy od 2008 (nevim, jaký level si zasloužím) a jsem rád, ze web a fórum znovu běží. Rovněž se ale těším na obnovu statistik. Podstatné bude, aby šlo nahrát nálezy na server. A pak také asi, zda číselné ID uzivatele geocaching.cz se podaří překlopit ze staré verze webu, či bude uzivatel determinován jinym ID či jiným způsobem.
A ted vazne - na pokusech uz mi vetsina map chodi. Bohuzel nektere byly bitmapove a ty se asi predelat nepovede, rozhodne ne nejak rychle. Puntikate mapy zatim take nebudou, prtooze na starem serveru byla databaze nalezu a ta tu zatim neni. S ni uvidime, jak se rozhodne mikisi.
Děláme na tom ale přeci jen těch změn zepár je (Mapy především) a HQ Block Party už v BadgeGenu mám jen až s novou verzí se to publikuje. Viz moje statistika: Statistika
Ještě chvilku vydržajte