Oprava Statoru pro nálezy

Ahoj,

jsem rád, že se web opět rozběhl a mám hned dotaz. Nevím, na jaké jsem úrovni členství, zatím jsem se nastavením neprohrabal tak, abych to zjistil. Registrován jsem od r. 2007.

V minulosti jsem na tento web ukládal své statistiky ze Statoru. Je to možné i teď? Pokus o uložení mi končí chybou. Než se začnu hrabat ve svém skriptu, chci si jen ověřit, že je chyba u mě.

Díky

mtauf - [email protected]

3 Líbí se

Ahoj povýšil jsem ti oprávnění na 3 Lv stálý člen.

Díky.

Ještě prosím o odpověď ohledně těch statistik. Z logu Statoru jsem toho zatím moc nevyčetl, jen že se nepodařilo na geocaching.cz soubor nahrát.

mtauf

Před chvíli jsem soubory ze statistikami obnovil co jsem na starem serveru našel a jestli jsem nic nepřehledl tak by to mělo fungovat. Případně mne kontaktuj zprávou z podrobnostma aby jsme to doladili.

2 Líbí se

Ahoj,

Zobrazení starých statistik funguje, ale nové nenahraju. Pátrám, jestli se něco nezměnilo v mém nastavení statoru, ale zatím jsem na nic nepřišel.

Ten log můžu poslat, ale nic jsem v něm nenašel

Michal

Ahoj, budete na webu obnovovat i podpůrné skripty pro Stator?

Konkrétně skriptík pro generování grafů

https://www.geocaching.cz/stator/js/echarts.min.js

mi hlásí HTTP 404.

Stejně tak mapgen mi ve statistikách negeneruje některé mapky a hází přitom chybu HTTP 500. Na starém webu mi statistiky vygenerované Statorem fungovaly bez problémů. Nefunkční odkazy kdyžtak mohu dodat.

Díky, zdraví Kodlitko

P.S. když mi povýšíte level na fóru, tak se zlobit nebudu :slight_smile:

Mám stejný problémem se statistikou a informoval jsem o tom Gorda v době přechodu na nový web. Sleduje to a věřím, že opraví chybu ve Statoru.

Na obnově se pracuje. Ze starého serveru se převedlo co se dalo. Teď pro plnou funkčnost se musí upravit API pro nový server aby vše fungovalo jak má.

8 Líbí se

Jsem členem docela dlouho, snad někdy od 2008 (nevim, jaký level si zasloužím) a jsem rád, ze web a fórum znovu běží. Rovněž se ale těším na obnovu statistik. Podstatné bude, aby šlo nahrát nálezy na server. A pak také asi, zda číselné ID uzivatele geocaching.cz se podaří překlopit ze staré verze webu, či bude uzivatel determinován jinym ID či jiným způsobem.

Všem tvůrcům webu přeji hodně sil a pevné nervy.. :slight_smile:

3 Líbí se

Jsem s mikisi v kontaktu a snad o vikendu najdu cas, abych prozkoumal priciny problemu. Nebojte, Stator (a jeho mapy) zase fungovat bude.

12 Líbí se

Možná by bylo fajn dát i novější knihovnu echart - pro grafy
Kdyžtak pošlu tu co mám ozkoušenou, že s ní všechno funguje..

Díky dopředu oběma, moc se těšíme! :slight_smile:

1 Líbí se

Ahoj, chtěl jsem si udělat novou statistiku a GeoGet mi napsal toto:

Bude to taky zprovozněno?

Díky.

Ale o to tom přece celé tady to vlákno je ne?

“Ale o tom už tady dobrou čtvrt hodinu hovoříme Mlho :D.”

2 Líbí se

Tak díky za info.

Počkám až to bude OK

1 Líbí se

Mám nesmělý dotaz. Jaká je situace?

Dobra :wink:

A ted vazne - na pokusech uz mi vetsina map chodi. Bohuzel nektere byly bitmapove a ty se asi predelat nepovede, rozhodne ne nejak rychle. Puntikate mapy zatim take nebudou, prtooze na starem serveru byla databaze nalezu a ta tu zatim neni. S ni uvidime, jak se rozhodne mikisi.

1 Líbí se

Také trpělivě čekám na opravu Statoru pro nálezy a vyexportování statistiky na nový web geocaching.cz

a nešlo by ještě zapracovat do Badges novou ikonu Geocaching HQ Block Party?

Děláme na tom ale přeci jen těch změn zepár je (Mapy především) a HQ Block Party už v BadgeGenu mám jen až s novou verzí se to publikuje. Viz moje statistika: Statistika
Ještě chvilku vydržajte :smiling_face_with_sunglasses:

3 Líbí se

Musím si tvoje statistiky podrobně projít a na některé se doptat, jak to máš udělané, abych si je také mohl udělat :wink: