Nevím jestli to tady už šlo, ale Garmin už nevyrábí modely Oregon 200 a 300. Naštěstí jsem včera ještě jednu 300 k vánocům sehnal, ale po vánocích budou tuším k mání jen 550 nebo Dakoty. Nemyslíte si, že v nabídce bude ta 300 tak trochu chybět?
Já myslím, že nebude a kdyby náhodou někomu chyběl, stačí napsat a použítá 300 za rozumnou cenu je k mání, pravda pár drápanců na displeji se najde.
Atip: co k tomu vsechno mas a v jake cene?
Ale Petre inzerce prece patri jinam :). A myslel jsem, ze si na sve sbirce GPSek zakladas ;). I kdyz je pravda, ze Kolouse jsi taky klidne vymenil.
![]()
:D:D:D
Já mám ve sbírce jen přístroje, které mně nezlobily tzn. Vistu a 60CSx.
Podmínky případného prodeje jsou tady:
Co se týká funkčnosti, tak s ní není problém, je trochu mechanicky opotřebený, pár škrábanců na displeji. Byla k němu asi Topo 2, kterou jsem nikdy neaktivoval, řekl bych, že ho můžu mít tak rok, vyreklamoval jsem ho za Colorado. Jinak k němu mám další vybavení v podobě držáků na kolo a do auta, ale toho se nehodlám zbavovat, koupil bych si 550a to další vybavení k ní myslím použiju. Cena? To je i pro mně otázka, já bych to vyřešil spíš tak, že bych přístroj nejdřív ukázal a pokud by byl zájem, tak se potom domluvíme. On jinak skončí v šuplíku vedle Visty a 60tky ve sbírce, na kterou naráží Kapitola :D. Z toho všeho vyplývá, že cena bude rozumná pro kupujícího, jen s podmínkou, kdyby se kupujícího ptala na cenu moje žena, tak řekne minimálně cenu dvoj až trojnásobnou ;).
PS. Musím upozornit na jediný problém, který s ním občas mám, ale řekl bych, že to je vlastnost všech přístrojů. Při nahrávání GPX souboru o větším objemu se stane, že ho nenačte a vytuhne, takže nahrání musím opakovat. Možná je to tím, že překračuju počet kešek a waypointů a ono se to přístroji nelíbí, ale při stejném souboru ho stejně vždycky donutím naběhnout, ale na víc pokusů. Jsem líný na to, abych udělal menší soubor a zkusil to, jestli je to tím.
Je to skoda 300 byl dobry strojek a stale je … Nastesti mame jeste nejake zasoby novych kusu. Doufam , ze to nekdo zase nevezme jako poruseni pravidel , nedavam zadny odkaz atd . Jen informuji MAME OREGON 300 SKLADEM ( DOST )
A je to potvrzený fakt, nebo jedna paní povídala?
No jinak Oregon 300 má nahradit Garmin Oregon 450 a 450t
http://www.gpsfix.net/garmin-oregon-450-and-450t-rumo/
Takže Oregon 450 a 450t mají mít trojosý kompas, údajně i měřič teploty a hlavně má mít lepší čitelnost displaye
Muj Oregon ma stejne problemy pri nahravani kesek jako ATIPuv. I PaBa rikal, ze se s tim take setkava, takze to asi bude spolecna vlastnost, ktera obtezuje, ale pouzivani nebrani.
PS: Meho Oregona zatim vsanc nedavam, ale kdo vi co bude az uvidim u ATIPa jeho novou 550 ![]()
PPS: Az se s nim dohodnete tak mi reknete tu cenu.
Tezko se potkate s jeho zenou, ale me by se to mohlo hodit az budu neco potrebovat ![]()
Třístovky už opravdu firmy stahují z nabídek, jak jsem se mohl přesvedčit. Dodavatel jich měl na ceste 16 a stornoval všechny i ten muj
Za včerejšek jsem obvolal asi 10 shopu co se tvařili, že je maji ale nemaji a uz ani nebudou. ![]()
Nevím jestli odkaz na stránky výrobce je nedovolená reklama, tak to kdyžtak smažte, ale já so to dozvěděl tady:
http://shop.garmin.cz/outdoor/jiz-nevyrabene-outdoor/
Chtěl jsem ho koupit až po vánocích, no to bych si asi dal ![]()
Koukám, že podle oficiálního ceníku stáhli Oregony za 7, 9 a více tiskíc Kč a v nabídce zůstal nejlevnější model za 11 tisíc. To je panečku obchodní politika ![]()
Zřejmě jim ale nic jiného nezbývalo, protože Dakoty mají za 7 a 8 tisíc a za takovou cenu by je nebyli schopni prodat…
Ne zrovna povedeny tach s dakotama a oregon 550 vyresi tim , ze stahnou nejuspesnejsi model a jeste zdrazi. Super tah … Nastesti kdo ma jeste zajem mame v uvozovkach zatim poslednich 8 ks oregonku 300 .
škoda 300 mi zdá v poho ani na čitelnost disp si nemůžu stěžovat ale to je asi na pocitu každýho uživatele
Tak jsem si šetřil na 200 nebo 300 a ono tohle. No to se Garminu povedlo
To je zajimavy, v zahranicnich shopech prodavaji dal skladem…
To se u Garminu jeste nestalo aby zrusil vyrobu tak rychle od uvedeni na trh. Spis to vidim na aktualni nedostupnost v CR.
Bohužel díval jsem se na stránky Garminu a už je maj mezi nevyráběnejma, takže hold smůla
Zajímavé, Oregon 300 je v seznamu "ukončených" jen na českých stránkách. Na stránkách .com, je pořad mezi stále vyraběnými. Zdá se mi, že je to jen nějaká česká specialitka, nebo chyba v komunikaci …
Je to logický krok. Nezapomínejte, že ještě zůstává Oregon 400