Fixed shutdown when selecting an option on the 'Where To?' page that was introduced with 4.16 beta
Fixed ANT connectivity issues that were introduced with 4.16 beta
Fixed the slow rendering time of the 'About' page that was introduced with 4.16 beta
Fixed a bug introduced in 4.16 beta where JNX settings were not being saved for each profile
Fixed an issue with magnetic north reference and waypoint headings
Problems with the software may be reported to [email protected]
Tak jsem upgradoval na AdresyCR v.2 a problém při připojení O300/4.17B k PC zmizel !!! Už se nevypíná, nemusí se při připojení držet POWER a normálně naběhne do USB.
Když jsem zoomoval z 80m na 120 a více, tak zmizli některé cesty, silnice. Až když jsem zpět nazoomoval na 80 m, tak se cesty objevili..Tento problém jsem měl s jakoukoli zobrazenou mapou v GPS (Topo, Atlas)…Po downgradu opět v pořádku.
Nevím proč, ale mě se teď 2x (čtvrtek a pondělí), když jsem byl kešovat nad Hronovem ztrácela mapa už při 120m a 80m. Udělalo to několikrát za den. někdy pomohlo vypnout/zapnout. Bohužel ve 1/3 případů musely baterky ven
Myslel jsem, že se mě to tluče s PLtopo, nepomohlo ani povypínání všech map.
o300 + CZtopo2
Tak mě prozraďte, co jsem tedy špatně nastavil, když jsem se do menu nehrabal (před 3 roky jsem si mejdlo nastavil a už nemám potřebu do něj dále vrtat). Když normálně jako vždy jdu-jedu podle mapy a ona najednou při zoomu 80 / 120m zmizí. Takže návod str. xy je mě k ***, dřív to nedělalo, teď ano. Takže to je buď bug nebo fičura, ale rozhodně to není, že bych si přenastavil o300.
PS: to jako dělá automatický zoom? Že mě to udělalo jak v modu GC kdy je vypnutý, tak i v módu automobil, kdy je zapnutý.
Jarous1: nikoho nezesměšňuju, jen konstatuju, že toto byl můj postřeh z kešování během 2 dnů. Ale asi bude problém v tom, že já s GPSkou chodím po krabkách a ne po fóru