Oregon x50, Ver. 4.45 Beta

Improved GPS performance

Improved JNX file handling

Improved the usability of the main menu setup page

Increased maximum number of supported JNX files to 250 from 200

Fixed shutdown when more than the maximum number of JNX files were present

Fixed ‘Search Near’ functionality on Hunt & Fish and Sun & Moon pages

Fixed shutdown related to topographical maps and land cover text size

Fixed shutdown associated with certain custom POI files

Fixed Glide Ratio to Destination field

Fixed problem with profiles and the fields on the map page

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4743

nahráno, vyzkoušeno, přestalo fungovat mazání keší. Nastavení - Vymazat - Odstranit všechny trasové body - Ano. Navigace se vypne a soubory GPX nejsou smazány.

zkousel uz nekdo i BirdEye :slight_smile: ?

Otestováno a chodí bez problémů.

Já jsem myslel, že v Oregonu se nedalo mazat ani nijak upravovat kešky ani předtím. Jenom pomocné WPT, které tam jsou jako trasové body.

aha…tak už vím. Chodí, ale jen placené :slight_smile:

Uploaded with ImageShack.us

Jen info : Přestalo mi (O550) i kolegovi Kmochymu (O450) fungovat vzájemná výměna dat i vyhledávání CHIRPu. Vypadá to, že nám ANT v této betaverzi nefunguje.

Po návratu na verzi 4.20 v pořádku, funguje.

Také mi po udgradu na tuto verzi u O450 přestalo jet bezdrátové sdílení dat. Chirp ale byl nalezen. Návrat na verzi 4.32 (také beta) postačil.

Pri vcerejsim asi peti hodinovém výtetu skoro zadný problém. Jediné na co jsem narazil, kdyz jsem si chtel ulozit vlastní body tak GPS zahlasila plnou pamet waypointu a pri jejich odmazávání to trvalo strasne dlouho. pri mazání asi 8 waypointu to pak spadlo, GPS se vypnula. Po opetovnem nastartování bezela normálne a waypointy co jsem smáznul tam nebyly.

Tak se musím omluvit za svuj minulý prispevek, protoze co GPS vyvadela vcera to se mi jeste nestalo. Potreboval jsem navigovat na souradnice GPS se zasekla a ani po restartu to neslo. pridat waypoint a navigovat na nej rovnez neslo nebo smazaní waypointů taky neslo jak písu výse. V sobotu GPS navigovala v průmeru do 3m od kesky, vcera to delalo 12 - 16m. Vecer po návratu návrat k predeslé verzi 4.32 a dnes odzkouseo výse popsané problémy zmizely.

dnes mám v plánu 7 kešek tak to odskouším a uvidíme.

Mazání a práce s wpt zcela bez problémů. Celý den navigace autem po Praze na řadu POI, navigace na nějakou keš a pak courání parkem. Vše OK, bez zamrznutí, přesnost navigace odpovídající. U této verze nevidím žádný problém.

http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,4249

perfektní !!! :slight_smile:

Dnes 3 hodiny v provozu a jediné co se stalo tak mi opet stmavla obrazovka a oregon se vypnul.Po startu vse bezelo v poho. Todle delala i předešlá verze firm.

Při určitém zoomu zmizí některé silnice, nefunguje mi bezdrátový přenos.