Oregon x50 (WebUpdater) firmware 4.00

Changes made from version 3.90 to 4.00: [GCD]

*  Added support for Chirp™.
* Fixed problem with certain custom maps.
* Fixed problem with certain JPEG images.
* Fixed issue with Sight 'N Go and user north reference.
* Fixed potential hang on start up after an upgrade.

Info zde

zajiimava zmena ikonky s geocachema v hlavniim menu

jo ta ikonka se mi líbí :slight_smile:

Zvolejme třikrát hurá!
Konečně to vypadá, že odpadly problémy se zatuhnutím po updatu.
Aspoň mně se podařilo updatovat v pohodě (což je poprvé :wink: )

Update bez problémů. Ikona je fajn, jen ta původní se mi tak nějak víc líbila :slight_smile: jelikož byla stylovější.

aktualizace proběhla bez problémů, jako všechny předchozí. :slight_smile:
taky bych se vrátil k původní ikoně.

ano, nová ikonka pro Geocaching je v navigaci nepěkná :expressionless:

Hmm, ta ikonka pro geocaching se mi taky moc nelibí a už vůbec né otevřený poklad. Takové upřesňující ikonky bych čekal spíš v podmenu.
Jinak aktualizace proběhla ok jako každá předchozí a má stejný nešvar pro autonavigaci jako ta minulá a předminulá. Nějaký rádoby zpřesňující výpočet polohy, který v důsledku vypočítá polohu nepřesnou. Stačí vypnout přichycení na silnici a zajet mezi serpentýny. Starší verze sw tuto situaci zvladala, tato ani náhodou. Wetu

Ja si jdu do Tesca pro šampaňské, protože konečně asi po pěti verzích mi GPSka po aktualizaci nezatuhla.Volejme třikrát sláva - neuvěřitelné se stalo skutečností.:smiley:

Take aktualizace na poprve, ikonka je hnus velebnosti! Puvodni logo GC bylo nejvystiznejsi.

musim riici, ze mi ted pro navigovani v automotive modu navigace pomerne casto tuhne, treba na 10 sekund a pak zas prekresli. to se drive nekonalo

djw: já jsem nechal 3.90 a dneska se to chovalo taky divně - mělo tendenci tuhnout. Třeba byly satelity v přímce a GPSka počítala jak šílená, kdo ví…

U mne opět bezproblémová aktualizace, vše v pořádku.Ikonka se mi líbí.:smiley:

aktualizace proběhla hladce, gps se chová normálně, takže vše bez potíží, jen ta nová ikonka otevřeného pokladu se mi vůbec nelíbí::@:(:frowning:
spíše kdyby vychytali ikonku nejbližší keše ,když je zapnutý "trasový počítač" (název je z neoficiálního překladu, tak nevím jak je to v originále) tak, aby to ukazovalo jaký je to typ keše a ne jen ikonku otevřeného pokladu, to bych docela ocenil;)

Tiež aktualizácia prebehla OK, GPS nemrzne a zistil som že sa veľmi rýchle chytia satelity, prakticky okamžite po nabehnutí displeja, čo predtým trvalo podstatne dlhšie :smiley:

ProKesTom: rozlisuj prosim pristroje x00 a x50. Je to docela velky rozdil :wink:

Na mé 450 bez problémů. Nová ikonka není špatná, mě se celkem i líbí :wink:

Tak jsem se vratil z vyletu a koukam , ze je nova verze, tak jsem to hned prubnul a kupodivu nic nezatuhlo pri instalaci. Je videt ze Garmin musi podporit prodej sveho zarizeni Chirp a tak se snazi aby instalace probehla bez potizi. Jen by mne zajimalo v cem se zarizeni Chirp lisi od ostatnich zarizeni s komunikaci ANT, ze museli vydavat novou verzi.

Jinak ta ikonka pro geocaching je lepsi, je intuitivnejsi. Jen nevim, zda by ta truhla nemela byt zavrena. Precijen hledam zavrene poklady a ne ty otevrene. Ale to by tam zas nebylo videt co je uvnitr, tak nevim.