To mi přijde skoro jako co kus, to originál. Resp. co kus, to jiné chování se stejným FW… Já jsem zatím žádné sekání tak jak píšeš v té závorce nezeznamenal.
Potvrzuji. Vysoká pádovost, zamrzání, neustálé nahrávání všech kešek po zapnutí..hnus, jdu hledat předešlý fw ![]()
… nenalezeno..nemá to někdo v archivu? já hlava dubová…
Downgrade na 5.00:
3800 cache v gpx, 17000 v POI
Start: 17 vteřin :o)))
s verzí 5.10 totéž 2 minuty 25 vteřin
Taky hlásím downgrade. Lepší je software bez vychytávek, ale funkční a s rychlým startem. Ponaučení pro příště.
kurnik nějakej rozumnej odkaz na 5.00 by nebyl ![]()
aha už mám ![]()
něco dělám špatně..podřadil jsem na 5.00 a najednou mi 550ka odmítá chroupat GPX, jediné co vezme je přímý import z GC…ale já na to přijdu…
Downgradovano. Sice mi to vymazalo veskere nastaveni, ale uz nabiha v pohode. Ty vylepseni za to nestali.
zkoušl někdo zálohovat nastavení a po downgradu ho nahrát zpět? přecejen se mi nechce štelovat si profily znova
Akorát jestli jsi nějaké "originál" profily smazal, tak ti je vygeneruje znova, jinak nic. (O550)
Downgradováno a bez potíží nastaveno zdá se, že vše chodí…
díky, proběhlo to bez ztráty kytičky ![]()
jedno snad pozitivní info:
We apologize for the issues you are experiencing with software version 5.10, and are working to remedy them as soon as possible. The device should not reimport every GPX file every start up, and we currently are in the process of fixing this.
Oregon Software Team
No pozitivni, kdyz si predstavim, jak tahle parta "funguje". To tam maji na testovani jedinej pristroj, kterej navic snad jenom zapnou a hned vypnou, ne?
Jaké testování, od testování snad jsou zákazníci ne?![]()
Přestali pouštět bety a tady to mají…
Pro me je ta jejich informace dobra zprava. Uz jsem se bal, ze to neni chyba, ale nova vlastnost ![]()
Příšerná verze… Dnes mi v terénu 2x zatuhl kompas, přestala se natáčet mapa, pomohl až restart. Doma to strčím do USB, výtuh, nutno vyndat baterky…
Asi se vrátím k 4.80, 5.00 mi taky blbnula.
Furt tam cpou nějaký nový funkce, ale aby aspoň opravili mraky starých chyb, to ne.
Testování jim asi taky nic neříká…