otazka ohledne PM

Ahoj,
zaplatil jsem si mesicni PM skrze paypal a ted se automaticky po mesici o5 sam prodlouzil o mesic. Z toho plynou me 2 otazky.

1. Muzu nejak zamezit aby se to automaticky po mesici obnovovalo?
  2. Mohu nejak zmenit mesicni periodicitu za rocni?

Rikal jsem si totiz, ze se to zaplati na tu dobu kterou si clovek vybere a ne ze se to bude samo obnovovat… :o

Dekuji za informace

Michal

Ani jsem netusil, ze se da PM zaplatit na mesic. Ja platil na cely rok. Takoveto podobne periodicke platby jdou administrovat tusim primo v PayPal. Urcite jdou zcela zrusit aby se automaticky neobnovovaly. V profilu PayPal se otevre transakcni historie, dále detail k prislusne platbe, pak odkaz nahore : in reference to a nasledne cancel subscription. Tento postup by mel zrusit dalsi platbu.

Ahoj Michale ;)…

PM je nasledujici :

Monthly Premium Membership (Renews Monthly), tzn. ze se kazdy mesic samo obnovuje. Ja sam nejak nechapu proc to nabizeji…

Proste se ti to kazdy mesic samo obnovi.. Pres PayPal to muzes zrusit, ale nejsem si jisty jestli to pak jde zase nahodit, ale podle me to asi nepujde…

A co ty? Jak se mas :)?

samozrejme to automaticke prodluzovani zrusit jde. Udela se to jednoduse, ovsem pres Paypal. Tam je v aktivnich trvalych prikazech zobrazena polozka Groundspeak, kterou kdyz rozkliknes, tak je tam i moznost zrusit. Kdykoliv pak lze mesicni predplatne znovu aktivovat (pres groundspeak, protoze ten te odkaze na zaplaceni pres paypal, vygeneruje se kod S-xxxxx, vytvori se v paypalu trvaly prikaz) a periodicitu opet stejnym zpusobem zrusit.
U rocniho poplatku je to naprosto stejne s tim, ze mas moznost si vybrat, jestli se to obnovovat bude nebo nebude. (u mesicniho to je jenom s opakovanim…)
doufam, ze se mi to podarilo napsat srozumitelne, kdyztak podam vysvetleni…:slight_smile:

JJ, super, nasli radcove nasli :slight_smile:
Dekuji za helpik :stuck_out_tongue:

Michal