otravná reklama

Chápu, že server se musí z něčeho živit.

Ale tak otravná a vlezlá reklama jako je ta nynější AXA - to je snad trochu moc. Nonstop mi to kecá do hudby (rádia) co právě poslouchám. Rádio se dá vypnout, toto ne !

zkus adblock ;)nebo neco jinyho co blokuje reklamy v prohlizeci a budes mit klid…nekde tu je dokonce napsano jak to nastavit

jj taky se tady marně snažím najít ten návod na to, jak zablokovat ten pravý sloupec s reklamou :frowning: a ten horní pruh s logem a reklamou..

Jednoduché stačí zakázat flashové animace.:slight_smile:

v chromu staci adblock nainstalovat a kliknout pravym na reklamu - block element

S prominutím, to je opravdu vrchol ubohosti. Naštěstí mám většinou vyplej zvuk, jinak bych sem už asi nepáchl.

Konečně jsem si ten adblock pořádně nastavil B)
… snad bych tu raději něco zpoplatnil: kilo za flame atd. :smiley:

vrchol ubohosti…ale server nefunguje zadarmo…a za ceho ma teda zit kdyz ne z reklam?

Otravnejsi reklamu jako tuto od axa jsem jeste nevidel, tak jsem si nainstaloval adblock a jak je tady a i jinde najednou krasne :slight_smile:

Tak tohle je spis antireklama. Server se nejak financovat musi, to je jasne, ale takhle vlezla reklama je trochu prahnana. U AXA tedy radsi ucet nechci, kdovi, co by mne cekalo za reklamy, jako klienta.

Chápu že se chcete taky napakovat a zařadit se mezi bohatší ale tolik toho zase nenabízíte abych se při každým prokliku na nové okno musel znovu a znovu zaposlouchat do debilní reklamy.

Taky Adblock…už dlouho. Tak dlouho,že když toto vlákno vzniklo, nevěděl jsem která bije. Já mám pravý sloupec na reklamy bílý jak čerstvej sníh…B)

Super, doteď jsem přežil bez blokování, ale už jsem si ho nainstaloval. Ani jsem to nijak nenastavoval a axa je fuč. Tohle trošku přepískli, ale i negativní reklama se vryje do paměti :smiley:

klidne prispeju na chod serveru, nez tohle … to je fakt moc! … :frowning:

už mě to taky začíná štvát, snad to brzy odstraní :frowning:

dnes končím s gc.cz. Takovýmhle stylem jsem to snad nikde nezažil. Chápu, že to vyslechnout jednou denně zvládnu nebo zaškrtnout MUTE, ale při každý změně okna je vážně moc:(

staci vypnout zvuk a je po problemu, ne :wink:

Tak zvuk se dá vypnout kliknutím na tlačítko repráčku (překvapivě) v reklamě, nicméně uznávám, že to vypínat v každém otevřeném panelu je vopruz…:frowning:

Když už tak:
AdBlock Plus
a k tomu
Element Hiding Helper

Dlouho mě tak něco nanas.r.a.lo, jako tato reklama. Nebu se vyjadřovat, slušně to není ono. :frowning: