Jde vytvořit pro jednu keš víc ověřovačů?V mé keši je úkolem uhodnout co je na obrázku,do ověřovače se napíše správná odpověď a poté hráč získá část souřadnic. Na www.certitudes.org jsem vytvořil ke každému obrázku ověřovač,ale ke všem platí stejná odpověď a to k tomu posledně vytvořenému. Má někdo zkušenosti?
Další možností je vytvořit kvíz,v Rakousku,nebo možná v němucku jsem narazil na sérii keší,kde byl odkaz na webovku s kvízem,po splnění kvízu člověk získal souřadnice,daly se tam vytvářet různé kvízy, už to nemůžu nikde dohledat,neví někdo co by to mohlo být?
Všechno co píšeš je možné. Vícekrát certitude je v listingách keší naprosto normální, jestli může mít jeden odkaz na certitude více správných odpovědí nevím přesně, ale i to je možné (někdy certitude odpovídá že jde o starou verzi řešení).
Němci / Rakušané upřednostňují svůj gc-apps, kde zadávají mnoho odpovědí a až jsou všechny správné tak to vyplivne souřadnice. Odpozoroval jsem, že se dá nastavit aby to označovalo správné a špatné odpovědi.
Nevím jak se to dělá, ale viděl jsem toho spoustu, hlavně v Krumlově, ale i ve Vsetíně nebo Třeboni. Je to pěkné, ale někdy dost k vzteku, když se v půlce zaseknu a nemůžu zobrazené místo najít. Ale všechno jsem to nakonec našel, tedy virtuálně, fyzické schránky všechny ne, ale mám to uložené, až tam někdy pojedu.