Zajímalo by mě, jak se ovládají stránky waymarkingu.
Mám na mysli takové ty funkce známé z GC.com.
Dá se mapa rozkliknout, aby nebyla jen v pravém horním rohu?
Jde někde nastavit, aby se mi navštívené waymarky nezobrazovaly v řádkovém seznamu?
Stejně tak mnou založené?
A nebo se na mapě změnila ta bublina?
Nebo to tu funguje jinak? Případně nefunguje.
Samozřejmě bez použití jakýchkoli programů typu GG, GJ, atp.
A pro PM i BM.
BUH: ale jo, wm stranky nejsou nic svetoborneho, ale to co chces nastesti jakz takz zvladnou :). oproti gc strankam je to tam tak nejak vic poschovavano a na vic kliknuti.
mapa na strance zvetsit nejde, ale kdyz mas nainstalovany google earth, tak na home strance je v pravem sloupecku "Other Services". po kliknuti si budes moct prohlizet wm v google earth.
pri zobrazeni seznamu kesi mas vlevo nahore "Search Criteria" a "Categories" - po kliknuti na + se ti rozbali filtry vctene nezobrazovani navstivenych, zalozenych … pokud se chces divat pravidelne na nejake oblasti, tak si to nastav ve filtrech a pak si zobrazenou stranku uloz jako zalozku v prohlizeci, at si to nemusis nastavovat pokazde znovu.
Jo, dík. Search Criteria jsem kdysi nastavoval, ale nějak jsem to nepochopil. Asi proto, že se to pokaždé resetuje.
A ten Earth je taky dobrý. Ještě zjistit jestli se to samo aktualizuje, nebo to chce čas od času stáhnout nový kml soubor.
Považte: v říjnu se tu kdesi psalo, že ja v republice 4061 WMK a dnes mi to ukazuje 8220 WMK.
vsak vono aby jich nebylo tolik, kdyz kazdej prd muzes nahazet do deseti kategorii s naprosto identickym listingem a fotkama.. pak se to tam da sypat jak uhli do parni masiny. a to lidi nadavaj na filmovky u zakladnich skol
editace k tematu: ovladani wm.com stoji za starou belu
zlost: nejak mi unika souvislost mezi waymarkama a okapem jinak proc by wm nemohl byt ve vic kategoriich? z principu wm je to logicke, ze renesancni rozhlednu das jak do renesance, tak rozhleden. to neni geocaching sorry za ot, ale mi to nedalo mozna to radsi rovnou zamkni
daine, to byla jen narazka na to mnozstvi. vic za tim neni
ja jich par tay "odlovil", ale privetivost webu spojena s moji lenosti mi to docela otravily.. a limit kesi v oregonu tomu taky moc nepomuze, ale to jsme opet offtopic