Owner a Found It?

Jaký je váš názor na log ownera Found It? :wink:

Pokud je to normální, budu bezvýhradně žádat všechny FTFkaře na mých keších aby neprodleně odstranili svoje FTF z Bookmarků protože ho mám každopádně já. Pochopitelně zalogováno Found It na prvním místě, tj., ještě před publikací keše a to samozřejmě i v papírovém Logbooku…:D:D:D

Chtěl bych jen znát váš názor, neboť z pravidel Zeměmluvu jsem tento problém nevyčetl. Nejde mi vůbec o FTF, o to jsem ani neusiloval ale mít na 4 vlastních keších jako owner Found It a WriteNote s poznámkou co to jako má být jen Delete Log a výhružný mail "No, tak jsem se ukliknul, se nepo***" a pochopitelně bez delete nebo editu logu. Následně jsem zjistil že takhle má zalogovány všechny svoje keše. I na tuhle skutečnost jsem ho upozornil, bohužel už se ani nenamáhal mě poslat do ****le…:frowning:

Pominu ještě skutečnost že jednu z keší umístil až po DNF logu lovce FTF:(

Je to hra a nikomu není nic do toho jak si jí kdo hraje.

Už se to někde řešilo. Někdo to dělá, někdo ne. Já osobně to nedělám a o cizí keše se až tak nestarám. Pravidla to asi nezakazují, mít ale FTF u své keše mně přijde dost divné. :wink:

The Foxx: myslim, ze to je opet nekdo desne fikanej. Nechal bych to plavat a nadale hledal jen cizi kesky.

I kdyz je mozne, ze dotycny trpi nejakym druhem demence a nalezeni vlastni kesky je pro nej duvodem k neodkladnemu radostnemu zalogovani. V tom pripade to chapu a preju mnoho dalsich podobnych uspechu (pripadne i opakovanych FTF, jez jsou potom dokladem pravidelne udrzby).

Zajímavý názor. Už jsem slyšel, že "Pravidla jsou od toho, aby se porušovala.", ale tenhle názor je už absolutní …, ale co budu slušný - anarchizmus. Kdyby si každý dělal co se mu líbí, tak by jsme za chvíli asi neměli co hledat.

Jinak tohle se tu už řešilo. Je to věc každého autora keše, protože zalogování nálezu vlasní keše nic nezakazuje. Takže mu nech tu radost, že má pár FTF-ek a nálezů navíc.

:smiley: Tak takhle už jsem se dlouho nezasmál… hlavně když si představím to o čem psal Fast Hippo… jak se nějaký exot raduje nad prvním spatřením vlastní keše :D…naštěstí je většina kačerů normálních a nevymýšlí podobné píkoviny…:wink:

Já mám taky "found it" na dvou svých keších. Když jsem je totiž našel, ještě nebyly moje. Později jsem je však adpoptoval. :slight_smile:

o koho se jedná?

To Pajast : To je u mě to samé, pak jsem editoval log ve smyslu jestli je to někomu proti srsti tak Found It log smažu.

To Snow : Zatím si to nechám pro sebe. 46 nálezů ( z toho 4 vlastní :smiley: ), 4 založené keše…

V Rules Zeměmluvu jsem našel jen že jako owner můžeš logovat - Owner Mainteinace, Write Note, Archived atd. O Found It tam nebyla ani čárka. U hledače bylo jasně napsáno že můžeš logovat - Found It, Do Not Found, Need Maintennance atd…

Aha, on má o těch pár nálezů víc než ty a to tě drbe… Nech to být a hraj si tuhle hru podle sebe.

46 nálezů? Možná by bylo lepší mu napsat, že dělá něco špatně. Bohužel máš zady špatně nastavený profil, tak že není vidět, kolik máš ty… předpokládám 42..

Myslím si, že není důvod nález uskutečněný před adopcí mazat. V době, kdy jsem nález logoval, nebyla keška moje a řádně jsem ji našel. Nevidím v pozdějším ponechání nálezu po adpoci rozpor s pravidly.

Že něco dělá špatně jsem mu psal, jediná odpověď byla že se ukliknul a že se z toho nemám pos*at… Bohužel se ukliknul na všech 4 jeho keších… O počet nálezů mi nejde, body fakt nehonim. Ani FTFka takže to že by měl o 4 keše navíc je mi srdečně buřt, jen mě zarazil že keš byla publikovaná a tam už byl jeho Found It log z předchozího dne. Tím jsem si toho všeho všiml.

Mimochodem, v počtu nálezů mám před ním nepatrnej náskok. Teď mám něco kolem 600 nálezů když už tedy se chceme bavit o tom jestli mě vadí že má o 4 keše navíc… :wink:

http://www.geocaching.com/profile/?guid=1ca02e5a-3ac4-489d-84fb-b8e1246c9107

Sobikovi a Dpman: nechci rejpat, ale me drbe relativizace pravidel. Priklanel bych se spise k doporuceni "podle pravidel, zdraveho rozumu a v duchu fair play." Coz logovani vlastnich kesi neni.
Podsouvat misto toho Foxxovi, ze mu zavidi par kesi navic je dost nestastne.
Ze neco dela spatne, mu uz Foxx, jak se zda, napsal. Souhlasim s doporucenim nechat to plavat a nenechat se tim otravit.

tak me to prijde .. ze je-li kes moje tak ji mam "lognutou" v polozce VLASTNI (hidden) kese .. tim padem nevidim potrebu ji davat jeste nekam a met ji tak duplicitne ..

• pokud je to kes co nekdo adoptuje a uz ji nasel .. neni duvod to resit
  • a konecne pokud kes nekomu daruju, tak neni duvod ji nelogovat, ale s tim ze si k ni dojdu a skutecne tam vrazim podpis .. logovat na zaklade toh .. sak sem ji vlastnil .. bych neuznal

ale je to vec kazdeho .. rekl bych

Taky jsem našel chlápka, co si loguje found it u vlastní keše. A co?

V principu jde u těchto témat o jednoduché řešení: nejde tu o soutěž. Můj názor se stotožňuje s DPmanem. Nejde o body, nejde o pořadí (to na gc.com už nenajdete ;)) a nejde o život. Pravidla tu jsou z důvodu zajištění alespoň minimální "kvality" keší a celé této zábavy. Ale tím, že si někdo zaloguje vlastní keš nebo některou keš vícekrát vám tuto zábavu nemůže kazit. A prachy za počet nalezených keší tu bere jenom H+ :wink:

LaLu Team: Nejde o body ani o poradi, presto vizitky s poctem nalezu zdobi podpis nejednoho zdejsiho prispevatele. To je samozrejme v poradku, ale o pocet tu asi tedy taky tak trochu pujde.

Proc je takovy problem jasne napsat, ze logovat FTF u vlastnich kesi je prinejmensim nesmysl a misto toho se tu tanci politicky korektni a relativisticke kreace?

Owner by mel logovat maximalne tak eventy, ale jak uz se tu psalo. At si kazdy loguje co chce. :wink: