Oznaceni FTF

Dobry den, mozna mam blby dotaz, ale chci se zeptat, pokud majitel kese zmeni souradnice finalky z duvodu ze kes byla znicena a ja ji po zmene najdu jako prvni, mohu svuj nalez oznacit jako FTF?

Já budu mít také trochu blbý dotaz, co je to TFT? :smiley: Znám jen FTF.

Omlouvam se, uz jsem to opravil. :frowning:

Kazdopadne odpoved zni ve vetsine pripadu NE. Leda ze by autor sam dalis "FTF" umoznil…Prvni muze bejt vzdycky jenom jeden at uz pred nebo tesne po publikaci. Ta je taky startovnim vystrelem :slight_smile:

Jak bylo napsáno výše, jako FTF bych to opravdu nepočítal. Pokud ale chceš lovit keše a mít z toho pocit, že máš nějaké "první místo", tak se zkus soustředit na FTFADN. Pokud vím, na tato FTFka nejede snad vůbec nikdo, takže konkurence minimální :slight_smile:

no a je psaný v kolik to musí být hodin? a jak se dozvím že jsem byl první? ale dobrý námět na mysterku - podmínka ujít nějakou trasu nahý.. pak ještě někde schovat kameru a je to.. a vysledky buď pokoukání mňam nebo naopak :D:D:D:D

a je tak dulezity resit takovoudle pitomou otazku, Smogeo?nemusej se v kazdym topicu vsichni hadat kvuli ptakovinam a prave temahle dotazama jako mas ted ty to zacina…zamknete to prosimvas nekdo radsi…

[quote]
Smogeo napsal/a:
já mám ještě blbější dotaz, aha:
K čemu je to FTF dobrý, že ho tak potřebuješ?[/quote

no je to asi jako mít pannu.. krásný, neosahaný logbook (tělíčko), ale zase ten přístup někdy (jak ke kešce, ještěnení geodálnice, tak DO …) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

A hladanie plastových krabičiek má podľa teba význam?

K pôvodnej otázke - Je len na tebe o čom si povieš že je to tvoje FTF. FTF je čisto imaginárna vec, a je na každom z nás ako si ho interpretuje. Ja však prvý nález po enablnutí rozhodne za FTF nepovažujem.

Osobně pokud dojde k "obnově" keše na nových souřadnicích, s novým hintem a případně i změnou velikosti, obtížnosti, terénu apod. pak já bych na svých keších takové FTF toleroval…

ne

Všechno nové znamená nová a jiná keš, takže zde bych spíš volil archiv původní a vytvoření nové, kde je zase závod o FTF.

Bezna praxe FTFkaru je ta, ze je jich na miste zastup a podepisuji se jeden za druhym, aniz by vedeli, kde vubec kes byla ukryta. Tak bych tu analogii s panou radeji nerozvadel.
Takze aritmetika tady neplati - "Anicko, predstav si, v denicku jsou tri podpisy. Prijde k nemu Pepicek a podepise se taky. Kolik je tam ted podpisu?" "No prece ctyri." "Spravne a kolikaty je tedy Pepicek?" "DRUHY" "Spravne Anicko, mas jednicku."

no to možná u vás v Brně nebo v Práglu či dalších větších městech.. ale u nás na venkově to chodí jinak. FTF po pár hodinách, pak třeba půlden nic, STF a TTF až druhý den.. mě to FTF honění nijak nebere, ale když to někoho baví.. ale je fakt, že být několikátý znamená lepší přístup na místo u obojího - vyšlapaná cestička, olámané větvičky / nedělá už takový fóry, ví o co jde… no a z mého pohledu, potěšila by mě víc ta panna než nějaké FTF na plastové pixle někde v zábradlí, jenže tu aby člověk dnes hledal pomalu akorát na základkách a to mě zase nebere :slight_smile:

Jednoznacne ne. Jeden kod kese = jedno FTF. Zazil jsem jednou ze owner po vymudleni kese ji obnovil jinde, jinou, dal do ni FTF darky a sam vyzval k FTF huntu. Byl jsem tam prvni, ale za FTF to nepovazuju, beru to jako normalni nalez.

Podle mne je dnes FTF zprofanovany. Mozna to platilo a podctive se to hralo v dobe, kdy jsem jeste nekesoval. Ale dnes? Ze zacatku jsem se proti tomu ohrazoval, dnes je mi to fuk. Kdyz si muze psat 20 lidi prvni misto, proc bys nemohl si napsat prvni misto po premisteni krabice, zmene velikosti? Klidne si ho pis i po vymene logbooku. Nebude o nic vice nepoctive, jako vsechny ty svolavacky na FTF a hromadny logy. Vim ale, ze vyjimky potvrzuji pravidla a tem se dopredu omlouvam :expressionless:

podle mýho by měl mít FTF ten kdo krabičku fyzicky našel jako první.. a ta tlupa kolem prostě smůla…
ale fakt máte pocit že vám po každém FTF něco roste?

A jak se rika tomu, kdyz ma nekdo FTF na stromove kesce, kterou mu nekdo jiny (dokonce owner) podal ? Ale na to je tu asi jiny tema, ze jo :frowning:

A proto nechodíme na FTF společně, neženeme se na ně ve městech, ale jen u nás na vesnici. Máme pouhých 20 FTF, ale všechna jsou stylu, že jsme sami našli krabku, zalogovali a schovali a teprve pak případně došel další kačer a logoval už STF. S výjimkou jednoho případu, kdy jsme měli již věděli, kde krabka je, ale nahrnuli se tam přiopilí mudlové a my museli dlouho čekat, takže přijeli další kačeři.

Po FTF nic asi neroste, ale uvolňují se endorfiny a to za to stojí, nebo snad ne?

kdyz to je jako bys prestehoval damu z brna do plzne a zacal tvrdit, ze je opet panna;)