Uvolňuji místo v T5 batohu pro nové věcičky a tak se třeba bude někomu něco hodit. Většina věcí je nová - nepoužitá. Při stanovování cen jsem se řídil nejlevnější nabídkou na heurece, ale nevylučuji, že se dá sehnat levněji.
Petzl Croll - hrudní blokant - nový, nepoužitý (cena na netu 920,-) za 700,- Kč
Petzl Tibloc - nouzový blokant - nový, nepoužitý (cena na netu 504,-) za 350,- Kč
Petzl Secur - ramenní popruhy pro upevnění blokantu CROLL - nový, nepoužitý (cena na netu 513,-) za 350,- Kč
Petzl Jumar - HOJNĚ POUŽÍVANÝ - za 450,- Kč
Foto mohu případně zaslat, ale krom Jumaru je vše nové, nepoužité, tak lze dohledat na netu.
to Parkis: crolla ničím, a jumar nahradím novým, kterej jsem dostal k narozeninám a starej je tak zbytečnej.
Stromokeše lezu: grigri, jumar, kladka a špagáty kolem
Mě nějak to lezení s crollem nějak nesedělo a nerad se někde v koruně přecvakávám. Snažím se minimalizovat možnost chyby. Proto lezu s grigri už nahoru a zvoním se přes kladku. U keše jenom odepnu kladku a jumar a hurá dolu.
Pardon, že do toho lezu, ale i mně se tu válí prakticky nepoužitý croll a pak ještě slaňovací brzda, použitá, ale plně spolehlivá s dvoučinnou pákou. Tak kdybyste někdo chtěl…