P: redukuju obsah T5 batohu

Uvolňuji místo v T5 batohu pro nové věcičky a tak se třeba bude někomu něco hodit. Většina věcí je nová - nepoužitá. Při stanovování cen jsem se řídil nejlevnější nabídkou na heurece, ale nevylučuji, že se dá sehnat levněji.

Petzl Croll - hrudní blokant - nový, nepoužitý (cena na netu 920,-) za 700,- Kč

Petzl Tibloc - nouzový blokant - nový, nepoužitý (cena na netu 504,-) za 350,- Kč

Petzl Secur - ramenní popruhy pro upevnění blokantu CROLL - nový, nepoužitý (cena na netu 513,-) za 350,- Kč

Petzl Jumar - HOJNĚ POUŽÍVANÝ - za 450,- Kč

Foto mohu případně zaslat, ale krom Jumaru je vše nové, nepoužité, tak lze dohledat na netu.

[color=red]PROZATÍM VŠE ZAMLUVENO :-)[/color]

Ahoj zájem by byl určite o jumar jak hodne je znicený když je hojne používany?

máš SZ

… jsem snad ani nestačil dát enter :slight_smile:

Prozatím vše ZAMLUVENO

Když už je zamluveno tak si snad můžu dovolit drobný off-topic. Čistě ze zvědavosti, čím budeš nahrazovat croll a jumar?

to Parkis: crolla ničím, a jumar nahradím novým, kterej jsem dostal k narozeninám :slight_smile: a starej je tak zbytečnej.
Stromokeše lezu: grigri, jumar, kladka a špagáty kolem :slight_smile:

pokud mas crolla, tak bych se ho nezbavoval. na lezeni vetsich delek s moznosti pohodlneho precvaknuti na gri-gri je to krapet jednodussi lezeni

Mě nějak to lezení s crollem nějak nesedělo a nerad se někde v koruně přecvakávám. Snažím se minimalizovat možnost chyby. Proto lezu s grigri už nahoru a zvoním se přes kladku. U keše jenom odepnu kladku a jumar a hurá dolu.

Pardon, že do toho lezu, ale i mně se tu válí prakticky nepoužitý croll a pak ještě slaňovací brzda, použitá, ale plně spolehlivá s dvoučinnou pákou. Tak kdybyste někdo chtěl…

Lezu naprosto stejně a dole mám zvoníka :wink:

ktera prosim te? napada mne snad jedine…

Singing Rock Indy:
http://www.worksafety.cz/_data/s_687/shop/big_170026_img_1267279283.jpg