Pavel po neuvěřitelném spurtu v Anglii (120 kešek za pár dní…) dosáhl úctyhodné šestistovky. Vzhledem k tomu, že začal kešovat loni 20.srpna, jde o absolutní CZ rekord v poměru keše/čas… Blahopřejeme a chystáme se na přenechání rezervace v luxusním apartmá v pavilonu 22
:)…
Michal + 3 geogirls
Bacha Dorki, jde po tobe:-))) Ba ne, Pavle zabral jsi neuveritelnym zpusobem. Nechteli jsme verit svym ocim. Srdecne gratulujeme.
Gratuluju, je to fakt fofr 
No to je fakt fofr… Blahopřeji.
No to je fakt fofr… Blahopřeji.
Gratuluju, me to trvalo pul roku, ale nejvic si cenim toho, ze jste me svymi keskami vytahli ven nekam chodit. To preju i PaBovi - pohybovat se po zajimacich mistech 
Jasne Pavel je nase F-1 !! Velka gratulace !
Gratuluji k tak velkému počtu nalezených keší a děkuji za ty, které jsi nám připravil. Včera jsem našel Tvoje GCREV2 Podolí a GCRGDC Prazske “hrady” / Prague “Castles” a moc se mi líbily. Ke všemu jsem se minuli na Prague Tribute, kde jsem Ti mohl pogratulovat osobně 
gratuluju z povzdali 3. narodni ligy. Jen at to dal jde tak jak to jde.
Nechci verit vlastnim ocim! Gratuluju. To je ale rychlost! Asteris
Tak tohle uz vypada na regulerni FTG - Full Time Geocacher :-))))) A samozrejme blahopreji, hlavne k zivotnimu uspechu neb najit si tolik vzacneho casu a venovat ho tak hezkemu konicku muselo stat nemalo usili. Treba jednou az budu velkej, budu taky FTG… ;o))))
Pavle, jsi vazne dabel
S Gabi moc gratulujeme.
Pripojujeme se ke gratulaci, je to uctyhodny vykon!!!
Pripojujeme se k zastupu gratulantu a pripojujeme velky obdiv.
Již delší dobu se s Pitrem a Barbou střídáme v čele skupiny, marně stíhající matoadory českého geocachingu, když se z ničeho nic kolem nás mihne v neuvěřitelném tempu PaBa. Blahopřejeme.
Diky vsem za prani - a taky za vsechny vase kese. Geocaching je opravdu nadherny konicek, diky nemu jsem se dostal na mista, kam bych se nikdy nepodival, mista ktera znam, vidim dnes jinyma ocima, a jsem moc rad, ze jsem radu z vas potkal bud osobne nebo aspon tady. FTG jsem si na par dni zkusil v tom Londyne, je to ale hrozna drina a rehole, je daleko lepsi to delat jen jako PTG a pro radost
!
Diky!
Pavel
Pavle, obdivuju ten bleskovej narust:-) Jen tak dal, moc gratuluju.
Super PaBa, zamavaj ked pojdes okolo :))))
Gratuluji ke kosmickému číslu (opravdu kosmickému, ne komickému)