Zdravím,
nevite nekdo jaka maximalni kapacite SD karty jde dát do tohoto pristroje, nebo jestli umi i SDHC?Popř.jakou velikost zvolit pro mapy TOPO 2, Atlas 8NT a Adresy CR v.1 díky za rady
SDHC to umi. Zkousel jsem 4GB SDHC.
Jinak mapset stejne muze byt veliky max. 4GB. Na tvoje mapy ti bohate staci gigovka, ale pri dnesnich cenach karet bych neco mensiho nez 2GB ani nekupoval.
Díky a jakou doporučujete značku popř.tedy velikost?
V trex legendu hc x je standartně jednogigová karta
Jj je tam jednogigovka,ale s předehranou mapou TOPOCZECH 2.Nechci k ni nic dohrávat ,ale pořídit novou na kterou zamýšlím nahrát všechny tři mapy co byli v balení na cedu k přístroji.Pokud je to blbost tak mě někdo opravte.Díky
Nevím jaká je max.kapacita kterou Legend HCx zvládne, ale já momentálně používám 2GB.
Mám tam TOPO Czech 3 PRO, TOPO Slovakia v2, TOPO Oesterreich 2.0, Slovakia Roads v6, City Navigator Europe 2010 NT (výběr jen okolních států) a Adresy CR v.1. Donedávna jsem používal jen 1G (ale kompilace s TOPO Oesterreich 2.0 a TOPO Czech 3 PRO dost nabobtnala, navíc mě to v Rakousku při routování ve Vídni řvalo, že mám málo paměti…tak jsem povýšil…momentálně v pohodě).
Mám v Oregonu nějakou 8Gb, je to zbytečně velký, ale nic jinýho nebylo poruce. Myslím, že 4Gb je tak akorát
No, jestli tu TopoCZech 2 mapy mas i na CDcku, tak tu verzi na karte nemusis nijak zachovavat. Z pocitace ji na tu kartu dostanes kdykoliv.
Nekdy je ta mapa prave a jen na karte, aniz by byla na CDcku zvlast, pak je vhodne si tu verzi na karte zachovat. Pokud mas ale k tomu i CDcko, tak na to kasli, mapy si nainstaluj do pocitace, a vse potrebne si nahraj na kartu znova. (pri uploadu map se stavajici mapy na karte samy smazou)