Pardubicko

Hledám spřízněnou duši z Pardubic a okolí pro společné odlovy.
Hlavně ve všední dny odpoledne a večer.
Zn. Ve dvou se to lépe táhne :wink:

Já bydlim kus od Pardubic, ale v centru na kole jsem za půl hodiny, kdyžtak bych byl pro ale už jen na multiny, tradičky už mám odloveny.

Bohužel, do pce se me z HK jezdit moc nechce, užil jsem si dost ve škole

trochu OT: demkesáku … a mysterky co :smiley: ? zrovna v pardubkách multi a tradičky jsou jen mizivý procento keší …

Od září budu n Universitě dálkově studovat. Jednou za 14 dní pátek a sobota - tedy v pátek odpoledne a večer budu k dispozici. Stačří se ozvat.

Pokud tobě nevadí, že jsem z Čepí :smiley:

Díky za nabídku, bohužel se míjíme.
Já většinou v pátek dopolko z Pardubic odjíždím a vracím se v neděli.
Ale třeba to jednou vyjde…

Právě začínám s Cachingem, boužel nemám zatím GPSku a hledám parťáka, který by byl ochotný se mnou vyrážet podle volného času do krajin a hledat casche… Díky napište na [email protected] nebo reagujte na mě.. Díky moc a ať je signál XDD.B)

I já tu budu tak od října dálkově každých 14 dní, to by se dalo spojit, že?

Taky hledám někoho z Pardubic, přeci jen samotný člověk vzbuzuje pozornost, a ve dvou a více se dá hrát divadlo na mudly :wink: Pěšmo i kolmo

Ahoj,
Jsem též z Pardubic a mám pár jednoduchých kešek za sebou. Samotnému se mi lovit moc nechce a mudlokamarádi na tuhle zálibu moc neslyší :slight_smile: Kdybyste plánovali nějaký odlov, dejte mi vědět. Velmi rád se přidám. [mail]m.ruprecht-ZAVINAC-seznam.cz[/mail]