| FEL
1. ročník mgr
FEL. Hlasite se hlasim ke katedre mereni.
I kdyz tedy dneska delam neco uplne jinyho…
hlasi sa dalsi FELak
A ještě jeden student FELu, jen si nejsem jist, jak dlouho mi ot vydrží… ![]()
+1 pro stavaře B)
Nejsem žádnej kombajnista, skoro se tu mezi vámi stydím.. ![]()
Kombajnista nebo ne, hlavně že mají bod stavaři ![]()
Safra, ty jsem tu snad pořád, ne?
Nebo jen nuda na přednášce? ![]()
Dneska měly být 3 přednášky, ale když jsem usínal už u první, tak jsem to zatáhl a šel raději do práce… tam mi aspoň zaplatí.
Jinak nejsem tu pořád, ale mám nastavena sledování na některá témata, která mě extra zajímají ![]()
Už to tak vypadá, že jsem tady první z FA
Jinak kdybyste náhodou jeli na lov někam za Prahu, tak se rád přidám. Ale kešování ve městě mě moc neláká. Ovšem na pivo zajdu rád, Praha nepraha:-)
Tak to mě taky ne, ale kousek za Dejvicema máš Šárku a tam je spousta parádních keší, třeba takové bažinaté Šarecké Everglades .. vřele doporučuji. ![]()
Ahoj,
myslím že by vás mohlo zajímat, že v zimním semestru bude geocaching jako klub pod záštitou UTVS ČVUT a od letního semestru jako jednokreditový předmět. Zatím to je ve fázi příprav. Jak se zapojit a více info tady:
lol ja čumim
1) pridavam bod pro FBMI a 2) pod UTVS cpát geocaching hodnotim jako velice zajimavou myslenku ![]()
Geocaching za jeden kredit. To jsou teda dneska vymoženosti.
Škoda, že už jsem skončil.
No to si delate strandu:) Kam te svet speje :DSkoda, ze mam dostudovano, jinak bych to u nas "naproti" prosazovala taky, ne?![]()
No toto, asi se fakt pustim do dalkoveho upgradu z Bc na Ing. ![]()
Ale porad mi chybi nejake kesky na FELu a ostatnich fakultach, tak by si to ten predmet mohl vzit za sve. ![]()
Jestli někdo máte zájem v letním semestru chodit (nemusíte být ani studenty ČVUT), pojďte diskutovat buď na Facebook skupině nebo Google Group o tom kdy se scházet. Rád bych měl "jádro" pár lidí co budou chodit a ostatní se přizpůsobí. Myslím že by Geocaching na ČVUT mohla bejt sranda, chystám i nějaké GPS soutěže atd.
Rád se přidám, od září nastupuju na STM. Už jsem se připojil na FB a google group.
Já jdu právě do STM FEL 3 semestru.
Ahoj,
tak už je daný termín setkávání:
každou lichou středu 15-18 hodin, první schůzka 29.9.2010
Přijďte a vezměte kamarády! (klidně i mudlovské)
Bývalý FEL z katedry měření, ale už hooodně dávno a v Praze se skoro nevyskytuju.