Pátrání po kačerech na ČVUT

| FEL :slight_smile: 1. ročník mgr

FEL. Hlasite se hlasim ke katedre mereni. :wink: I kdyz tedy dneska delam neco uplne jinyho…

hlasi sa dalsi FELak

A ještě jeden student FELu, jen si nejsem jist, jak dlouho mi ot vydrží… :expressionless:

+1 pro stavaře B)
Nejsem žádnej kombajnista, skoro se tu mezi vámi stydím.. :smiley:

Kombajnista nebo ne, hlavně že mají bod stavaři :smiley:

Safra, ty jsem tu snad pořád, ne? :smiley: Nebo jen nuda na přednášce? :smiley:

Dneska měly být 3 přednášky, ale když jsem usínal už u první, tak jsem to zatáhl a šel raději do práce… tam mi aspoň zaplatí.

Jinak nejsem tu pořád, ale mám nastavena sledování na některá témata, která mě extra zajímají :wink:

Už to tak vypadá, že jsem tady první z FA :slight_smile: Jinak kdybyste náhodou jeli na lov někam za Prahu, tak se rád přidám. Ale kešování ve městě mě moc neláká. Ovšem na pivo zajdu rád, Praha nepraha:-)

Tak to mě taky ne, ale kousek za Dejvicema máš Šárku a tam je spousta parádních keší, třeba takové bažinaté Šarecké Everglades .. vřele doporučuji. :wink:

Ahoj,
myslím že by vás mohlo zajímat, že v zimním semestru bude geocaching jako klub pod záštitou UTVS ČVUT a od letního semestru jako jednokreditový předmět. Zatím to je ve fázi příprav. Jak se zapojit a více info tady:

http://www.utvs.cvut.cz/telocvik/geocaching/

lol ja čumim :wink: 1) pridavam bod pro FBMI a 2) pod UTVS cpát geocaching hodnotim jako velice zajimavou myslenku :smiley:

Geocaching za jeden kredit. To jsou teda dneska vymoženosti.:smiley: Škoda, že už jsem skončil.

No to si delate strandu:) Kam te svet speje :DSkoda, ze mam dostudovano, jinak bych to u nas "naproti" prosazovala taky, ne?:wink:

No toto, asi se fakt pustim do dalkoveho upgradu z Bc na Ing. :slight_smile:

Ale porad mi chybi nejake kesky na FELu a ostatnich fakultach, tak by si to ten predmet mohl vzit za sve. :wink:

Jestli někdo máte zájem v letním semestru chodit (nemusíte být ani studenty ČVUT), pojďte diskutovat buď na Facebook skupině nebo Google Group o tom kdy se scházet. Rád bych měl "jádro" pár lidí co budou chodit a ostatní se přizpůsobí. Myslím že by Geocaching na ČVUT mohla bejt sranda, chystám i nějaké GPS soutěže atd.

Rád se přidám, od září nastupuju na STM. Už jsem se připojil na FB a google group.

Já jdu právě do STM FEL 3 semestru.

Ahoj,
tak už je daný termín setkávání:

každou lichou středu 15-18 hodin, první schůzka 29.9.2010

Přijďte a vezměte kamarády! (klidně i mudlovské)

Bývalý FEL z katedry měření, ale už hooodně dávno a v Praze se skoro nevyskytuju.