rád bych se seznámil s nějakým kačerem z Právnické fakulty v Plzni. Těším se ![]()
Tady jsou jen praví právníci, tedy z Prahy (případně jiných mimoplzeňských fakult)
Aneb, jak říkal teď ve čtvrtek pan premiér:
"A co vy máte, doktore - práva a nebo Plzeň?" ![]()
Třeba se někdo přihlásí, uvidíme, kolik kačerů je ve vládě ![]()
![]()
Proč jen z Právnické? Jestli bydlíš na univerzitní koleji a používáš irc tak se připoj na kanál Geocaching , nebo mě kontaktuj na kolejním kanále… je nás pár co spolu lovíme ![]()
Když mně zajímaj jen někteří, třeba geoGross
Verešová údajně studovala v Praze,nakonec zkončila v Plzni(psali v Blesku,takže zas taková pravda to být nemusí),tak nevím nevím jak to z tou pravou Prahou bude:D:D
MašinFíra teď nemá na nějaký kešky čas, protože prý začal psát diplomku…:D:D:D:D
spuzva napsal/a:
Když mně zajímaj jen někteří, třeba geoGross
Ten před časem vydal i sadu coinů. ![]()
Kdo ví, jestli taky nebyly falešné.
fanfulik napsal/a:
Tady jsou jen praví právníci, tedy z Prahy
Verešová údajně studovala v Praze,nakonec zkončila v Plzni(psali v Blesku,takže zas taková pravda to být nemusí),tak nevím nevím jak to z tou pravou Prahou bude:D:D
Je to pravda, studoval jsem s ní. No a právě proto, že to v Praze nezvládala, musela do Plzně, aby to vůbec dostudovala ![]()
Sutech napsal/a:
fanfulik napsal/a:
Tady jsou jen praví právníci, tedy z Prahy
Je to pravda, studoval jsem s ní. No a právě proto, že to v Praze nezvládala, musela do Plzně, aby to vůbec dostudovala
a dělala geocaching?? S Kindlem?? ![]()