Díky moc, vzkouším ten GCz, doufám že podporuje GPS modul, a souřadnice si nahrává sám… podle toho obrázku, to vypadalo, jako že se to tam vepisuje
watchick
stáhni si rovnou verzi GCzII, na puvodni GCz uz autor dale nepracuje. Jinak GPC modul podporuje jak interni, tak externi s moznosti vyberu portu a rychlosti, nemusis mit strach.
V mem PDA mám také oba programy a priznam se, GCzII se mi prave diky jednoduchosti libi vice.
to co vypadalo jako ze se vepisuje je pouze moznost rucniho urceni stredu hledani, jinak samozrejme muze brat polohu z gps modulu, nebo i hledat podle jmena, PSC atd.
Pro plne vyuziti funkci si jeste nainstaluj Mobile Google Maps
Původně jsem na svém PDAčku používal BeeLine, se kterým jsem byl moc zpokojený. Ale GCZII je lepší a autor na něm fakt maká a téměř denně vylepšuje. Jediný problém, který jsem zaregistroval, byly potíže s autodetekcí GPS. Tento problém snad měl být již odstraněn, ale já už jsem zůstal na ručním nastavení, takže to nemohu potvrdit.
hm, tak zatím mám problém, protože program nemůže najít na mém HTC tytn II integrovanou navigaci… měla by být na COM 4 s přen. rych. 4800 to nechce nic najit
Jo a co se týče těch údajů, tak pass na GC.com je mi jasny, ale to ID, to chtějí nick, nebo takový ten dlouhý kód specifický pro každého uživatele?
ID je nick, to dlouhe hausnumero by se mi fakt opisovat nechtelo
Co se tyce GPS, zkus ji nastavit rucne, melo by to fungovat. U me byl zas problem v tom ze pouzivam BT modul, ale program vytrvale nachazel interni GPS
Jestli hledáš něco jako je v BeeLine červená/zelená "kontrolka", tak v GCz není. Mám ale ověřeno, že na mé Xperii okamžitě po staru GCz najde satelity (objeví se na úvodní obrazovce vpravo dole příslušný počet šedivých sloupečků), které do několika vteřin zmodrají a můžu začít pracovat. Případně to najdeš na obrazovce GPS Monitor, tam jsou to šedivé/modré sloupečky nahoře, když na ně klikneš, objeví se Ti na Monitoru jejich poloha. Je to celé neuvěřitelně rychlé, zatím jsem se nedostal přes 10 vteřin.