Zdravím,
mám takový problém, jako asi většina kačerů jsem si přes zimu luštil "do šuplíku" vzhledem k tomu že papírky s finálkama se občas někam záhadně potratí :D… přešel jsem na zapisování si finálních souřadnic do osobních poznámek ke každé keši, bohužel jsem zjistil že už nedokážu dohledat polovinu keší co jsem vyluštil.
Vzhledem k tomu že z 99 procent obsahuje poznámka u keše jen finální souřadnice případně hint, existuje nějaká možnost jak si vyhledat či zobrazit pouze keše kde mám přidanou osobní poznámku? Ať už nějak nastavit ,aby byla na mapě rozeznatelná ikonka, či jen seznam.
Díky za každou radu.
Hondzik&Janinka
Kdyby sis to psal do GeoGetu, tak to vyhledáš snadno - pokud mám přidaný můj final waypoint, tak tam mám červenou ikonu "F", pokud je u toho nějaký komentář tak řádek zmodrá. Podle existence final waypointu mohu filtrovat.
Tak včera jsem to dával do kupy a 26 vyluštěných a neodlovených jsem dohledal, počítám že cca 15 či více mi jich ještě chybí…
Asi nejsem taková kapacita jako ty abych to udržel v hlavě :D;)
No a co se stane, když si necháš udělat PQ ? Máš v tm ty vyluštěné poznámky nebo ne ? Pokud ano, tak by se to možná dalo filtrovat v Geogetu nebo Gsaku. Nebo při nejhorším vyhledat notepadem.
to je slabé mínění. Prostě to u nějaké keše kde budeš mít nějakou snadno nalezitelnou poznámku zkus. Třebas tam do poznámky doplň třebas řádek "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX". PQ si pak otevři třebas Internet Explorerem a koukej co v tom je. Explorer to otevře hezky strukturovaně takže se v tom dá dobře vyznat - doufám, že i pro počítačového laika.
Ne nezapisují… Tato možnost přibude, ale zatím hlasujte o podporu… Jo zememluv neco vymyslí, ale aby to bylo použitelné, tak se to musí prohlasovat na Feedbacku…
Kdyz si vezmu, jake fory delali s pridanim atributu do PQ, tak to se mame na co tesit…
Pro ty, co neznaji - po nekolika letech konecne pridali atributy do PQ, aby je po par dnech zase stahli, protoze Delorme GPSky maji tak dobre udelany XMl parser, ze je pridane nezname XML tagy vyvedly z miry. proto se cekalo, az Groundspeak udela v nastaveni prepinatko, kde si clovek muze posilani atributu zapnout/vypnout.
Pro tyhle pridane informace bude treba postupovat podobne.
No v tom případě mě děsí jedna věc, že kvuli personal note udělají nový tag a v tom případě se mužu stejně s garminem odebra někam, protože ony atributy tam i po těch několika letech nejsou…(a jestli jsou, tak teda kurna kde? )