Včera jsem z jedné nejmenované firmy přivezl plný pytel prefabrikátů pro neziskovou činnost.
Pokud nějaké chcete, budu je zítra rozdávat na geopivu (proto by bylo fajn, kdyby jste případně napsali, a já věděl, kolik si jich s sebou vzít).
Posléze asi vymyslím nějaký zásilkový systém…
Já bych si vzal tak 2-3 ks. Zítra se přihlásím. Díky.
A do Zlína na geopivo nechceš přijet? Tady by ti to hned rozebrali ![]()
Kdo nebude na geopivu, tak pak po domluve bych prevzal par od C.C. a mohl bych rozdavat zase na Pankraci, pripadne mam moznost i poslat zasse Brno ci Ostrava, kde by jste si to mohli vyzvednout.
Mě by se hodilo klidně 20 kousků, ale na pivo nejedu. Do PHA jedu až v neděli na skořápky.
Tak jestli by byl někdo tak hooodnej… ?
![]()
no pokud ti bude i po dvou eventech v pytli chrastit, mohl bych zbytek přetáhnout na moravu a tady nadělit
Taky by se par kousku hodilu na pripravovanou multinu. Ale na geopivo nejedu, az v nedeli na Geoskorapky. Nechces se zastavit s pytlem tam ? ![]()
Zdravíčko, nebyl by někdo kdo by mi pár kousků přemístil z Geopiva na event do Přelouče.
Díky
Škoda, že to mám z ruky, taky bych si s dovolením, vzal ![]()
Zdar, vzal bych si tri kousky. Vecer se prihlasim.
Dvěma kousky nepohrdnu - máš u mě za ně 2 CWG.
4 kousky by se nám hodili
smeníme za CWG
nechystá se je někdo dopravit na výše zmiňovaný Přeloučský event dnes? Nebo v neděli na Geoskořápky
?
Pravděpodobně z obdobného zdroje se u mě vyskytuje také nějaký přebytek, tak jich trochu přerostlou hrst vezmu na skořápky. Řekněte si o ně, ať jdou do světa.
- barva tmavo-zelená, bez víček
To urcite udelam .-)
To já bych si teda taky něco málo vzal:)
Bohužel, předpokládám že na Teplicko, či ještě lépa do Oseka nikdo nejedete co?![]()
Kdyby mi nekdo hodny privezl do Liberce 3-5 kousku, odmenil bych se mu vdecnym usmevem ![]()
Predstav si, cece, ze ano ! Ja
Jen nevim presny termin, ale pojedu.
Koilik jich mam nabrat na redistribuci? Stavil bych se pro ne u CC.
Pokud je z nekoho vymamim, tak neni problem.
Tak pokud nam nekdo muze par kousku poskytnout, tak budeme oba vdecni. V nedeli jsem v Praze + geoskorapky … Pondeli rano smer Praha - Hradec Kralove - Olomouc - Koprivnice.
najdi si mě v davu, poznávací znamení pes…velká pes…velikánská hodná pes Ája ![]()
ahoj, osobne bych 2-3 take bral. dochazi zasoby ![]()