Petice za novou funkcionalitu - Foe list

[color=red]Napišme petici do Groundspeaku![/color]

Poslední dobou sleduji stále větší diskuse "tamti jsou hrozní" nebo "to my když jsme začínali, to byli všichni kešeři super, kdežto dneska kešuje každej hejhula". Tak mě napadlo, že když je na Groundspeaku friend list, že by tam měl být i "foe list", tedy seznam kešerů, které dotyčný nemá rád.

Fungovalo by to stejně jako friend list, ale nebylo by vyžadováno schválení osoby přidané do foe listu. Dotyčný by ale dostal notifikaci, aby o tom věděl. Teoreticky by se tato notifikace dala omezit pouze na premium membery, ale o tom by se dalo diskutovat.

Taky by nebylo špatné, kdyby premium členové mohli zakládat seznamy kešerů (například "KGB" nebo "pražáci" ), které by si pak do foe-listu mohli vkládat i ostatní. Tím by se ušetřilo spoustu klikání.

Do týdenní zprávy o nových keších by se pak mohly přidat i výsledky foe-listu - tj. vypisoval by se "bídák týdne", tedy osoba, která nasbírala nejvíce zápisů od poslední zprávy a "nejničemnější kešer planety" osoba s nejvyšším počtem nepřátel. Co vy na to, napíšeme petici do Ameriky?

Rychle zamkni vlákno nebo se toho někdo chytne

To je nějaký vtip?

Nějak my ušlo k čemu tento foe-list bude…
To největší hnusák měsíce dostane BAN na gc.com??

A taky je problém s tou statistikou v týdenní zprávě, protože když chceš dělat jakoukoliv statistiku musíš počíš počítat i s ‘kladnýma bodama’.
To znamená že třeba 30 lidí bude nějakého kačera nenávidět tak ho ale může 31 mít ve friend listu.
To by už ale se sbíráním schovaných krabiček nemělo nic společného.

masakr pod tohle se nepodepíšu ani po extrémním tahu v hospodě :slight_smile:

no nazdar

nějak jsem to nepochopila,ale já jsem asi dnes mimo.

Tráálááláá jedu na tři dny jen na kešky,trááálááláá(jestli někomu moje poznámka vadí,laskavě se neobtěžujte odpovídat)tráááláááláá

blbost

Dokonalý nástroj osobní pomsty :smiley: V praxi - nerealizovatelná blbost…

No, teď, když někoho nemám rád, tak o tom dotyčný vůbec nemusí vědět a jeho vztah ke mně je pak asymetrický. A to je přece škoda! Po té, co dostane notifikaci se to napraví.

Ban by určitě dostat neměl. Kdyby ho dostal, tak by přestal být kešerem a pak by nebylo koho pranýřovat, ne?

No kdyz nekomu chces dat najevo ze ho nemas rad, tak mu napis. K tomu neni potreba zadny nastroj.

Jinak ten tvuj navrh ma jisty puvab. A dost by me zajimalo jak by to fungovalo.

Vetsina socialnich siti zalozenych na tom ze se seskupuji znami a pratele je uplne onicem protoze malo kdo ma na to pozvanku odmitnout a tak jsou vsichni kdo se videli kdesi na nejaky parbe znami a doporucuji jidi co vubec neznaji. Facebook napr. Pripadne doufaji ze kdyz nekomu pochvali napr. fotku, bude ten pochvaleny zase z vdecnosti chvalit jejich dila a nebo se aspon koukne na jeho profil. To je zase treba DeviantArt.

Ovsem sit zalozena na tom ze nekoho nesnasim, to tu myslim jeste nebylo. Ma to myslim velky potencial, jen se to bude blbe prodavat. :smiley:

Z Tveho navrhu jsem dost prekvapena.
Na friendlist se podivam rada, ale proc bych si mela pripominat nekoho, kdo me s…?
Ani nevim, koho bych tam mela dat. Je to preci hra, kazdej ma narok na to ji hrat s nami, pokud dodržuje pravidla.
Pokud je nedodržuje, da se to řešit jinak!

TAK JSEMM SI TĚ PRÁVĚ DAL NA FOE LIST - ANARCHISTO

To je samozřejmě zcela správné. Podle pravidel sociálních sítí bych měl samozřejmě udělat totéž obráceným směrem, nicméně se zdržím tohoto práva. Bylo by však zajímavé odsledovat, zda by vyznačení vzájemných antipatií nevytvořilo tranzitivní uzávěr nad množinou kešerů.

Já pořád, co mi na internetu chybí, a ona to byla sociální anti síť! Nebo asociální síť? Ale proč to omezovat pouze na kešery? Nemám rád spoustu lidí, kteří vůbec netuší, že nějaký geocaching vůbec existuje.
Týjo, právě jsme vymysleli milionový business! Založíme HateBook a kdo bude mít nejvíc "nepřátel", tak bude největší asociál. To by mohlo mít docela slušný úspěch :slight_smile:

a kdo bude mít deset nepřátel tomu se smažou nálezy na polovinu:D

tak moment, ted jsi me dostal, davam si te na friend list

HateBook :smiley: :smiley: :smiley: To je geniální!

Cece, skontroluj si URL, asi si si pomylil server :slight_smile:
GC.CZ neni socialna siet, je to forum.
Forum ludi ohladne geocachingu a veci s tym suvisiacich.

A kludne ma kamenujte, aj tak sa sem uz chodim len bavit :).

Pozde: www.arsebook.org B)