nemáte někdo typ jak vygenerovat kešky na pomezí okresů/krajů/popřípadě zemí? Myslím třeba hranice Příbramského okresu, keše okresu Tábor a keše okresu Benešov, tak to co je na jejich společném pomezí. Něco jsem už zkoušel pogooglit i tady na poradně, ale nic moc. Nechce se mi instalovat moc programů a tak. Jinak GeoGet nepoužívám :D
A PQ používáš? Stačí vybrat si šikovně keš jako střed a stáhnout si keše ve vybraném okruhu.
Škoda, že ses nezeptal při některém z vašich eventů, mohla jsem ti na tabletu ukázat možnosti. Sama sice pro androidí tablet používám GeoGet, ale do starého Oregona450 si občas nostalgicky vytvořím nějaké to PQ.
Rozumim tomu dobre tak, ze chces jen kese, ktere jsou do urcite vzdalenosti od hranice? Na to by melo stacit stahnout kese podel trasy a jako trasu definovat tu hranici.
Gord. Tarmara: jen pro upřesnění, stahovat keše podél trasy lze jen přes GC.com, to GG neumí, nebo ano?
GG stahovat podle trasy asi neumí, žiju si ve své bublině s GG databází se všemi CZ kešemi, takže mi stačí filtr, který trasy umí. Nějak jsem přehlédl tvoji omezující podmínku.
Každopádně polygony si můžeš stahnout (gip je zip - stačí přejmenovat) a z nich udělat gpx s trasou, kterou si naimportuješ do GC.com a pak nad ní uděláš PQ. Je to takový drbání levou rukou na pravým uchu, ale k cíli to povede.
Ja reagoval na to video. V nem jsem zaznamenal jen ukazku stahovani kesi uvnitr polygonu. Netvrdil jsem, ze Mozigo to neumi. (Mimochodem, jak mi pripada neovladatelne, tak se mi libi jeho moznosti stahovani dat.)
OK predstav si, ze ten polygon predstavuje trasu...
https://youtu.be/_oCt3PFxCsk
Toto je super, přesně tak jsem si to představoval aby to bylo :D sice tedy jednodušeji, bez toho aniž bych třeba některé okresy musel znát (když jedu jen třeba kolem). Škoda, že po stažení program nefunguje... :(
tak už jsem vyzkoušel některé vaše rady, včera jsem si nahrál trasu a udělal z ní PQ, ale co..Když pak přejdu na mapu gc (starou, kde se normálně dá najít seznam PQ k zobrazení. V té nové mapě to prostě nenajdu a strašně dlouho se načítá :D :D (mám tam skript mapy.cz) tak kliknu na PQ ale nic se nestane, začne se tam točit kolečko a to je vše. U jiných, které nejsou tvořené přes trasu to jde v pohodě. Bojím se že to kolečko za chvíli proletí PC a přistane mi na stole :D už to takhle je po několikátém odhlášení, restatru PC atd.
Jinak samozrejme umim si udelat PQ na GC.com, ale urcite bych uvital moznost stahnout kese kolem nejake trasy v GG. Vyuziti limitu na stahovani se primo nabizi :-) Bylo by to, minimalne pro me, super a autora bych velebil do nebes :-)