K tomu už jen screenshot:

Kliknutí na "Consent" nebo "Do not consent" nedělá nic. "Manage options" zobrazí stránku "Manage your data", ale na té se taky ničeho dosáhnout nedá.
K tomu už jen screenshot:

Kliknutí na "Consent" nebo "Do not consent" nedělá nic. "Manage options" zobrazí stránku "Manage your data", ale na té se taky ničeho dosáhnout nedá.
Geochecker se chová podobně, ale s tou výhodou že nezatuhne. A certitude gc-check jsou taky špatné
jó, vím o tom (i když jen z doslechu, bo na kešování čas moc nemám). Je to tím vykreslovacím jádrem z Internet Exploreru, které je už mrtvé. Řešením je použít WebView, což v AutoHotkey jde, ale pouze v AHK2 a Checker je v AHK1 - no a aby to nebylo málo, tak AHK2 nemá s AHK1 skoro nic společného a tudíž se to musí celé přepsat odznova.
Párkrát jsem to zkoušel s AI, a vždycky to vypadalo nadějně, ale pak se to už zacyklilo a nikdy z toho nevznikla použitelná verze. Na Vánoce jsem si koupil Clauda, že se na to vrhnu a místo toho napsal můj první doplněk do Kodi
Takže to čeká na to až bude čas a síla, a to teď rozhodně není a ještě nějakou dobu nebude (vloni jsem zmigroval moji pobočku v Anglii, minulý týden jsem byl v rámci migrace ve Švédsku, příští týden jedu migrovat do Francie a vedle toho migruju samozřejmě českou pobočku. A migrace obnáší výměnu naprosto všeho IT kromě drátů ve zdi.)
A nezkoušel někdo napsat provozovatelům těch služeb zda by nebylo možné tu reklamu nějak omezit ?
Vyřešeno verzí Checker4.